محمد خانچی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به اقدامات ضربتی و اجرایی در زمینه دفع آبهای سطحی اظهار کرد: شش شهر بحرانی خوزستان همچون اهواز، کارون، بندر امام، چمران، آبادان و خرمشهر سابقه آبگرفتگی دارند و یک تا دو نقطه دشت آزادگان نیز دچار این مشکل هستند.
وی افزود: از ابتدای سال جاری طرحهای ضربتی دفع آبهای سطحی برای این شهرها تعریف و در اهواز حدود ۴۰۰ میلیارد تومان پروژه تعریف شده است و کار در بیشتر مناطق در حال انجام است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان اضافه کرد: بعضی از این پروژهها در بارندگیهای سال جاری تکمیل میشود، اما بعضی دیگر نیاز به زمان بیشتری دارد، بهعلاوه همه اقدامات در زمینه دفع آبهای سطحی و بخشی که در حوزه آب و فاضلاب است، موجب میشود مدت زمان ماند آب در این شهرها کاهش پیدا کند.
خانچی اضافه کرد: این تصور که در زمان بارندگی نقطهای آبگرفتگی نداشته باشد، شاید بهلحاظ فنی منطقی نیست، اما با اقدامات انجام شده، مدت زمان ماند آب کمتر میشود.
وی تصریح کرد: در بحث آبگرفتگیها باید توجه شود که چند مؤلفه از جمله میزان و مدت زمان در این باره تأثیرگذار هستند، زمانی که بارندگی با میزان زیاد در مدت زمان بسیار کوتاه رخ میدهد و موجب آبگرفتگی میشود، اما اگر بارندگی در مدت کوتاهی رخ ندهد بهطور قطع کمترین آبگرفتگی را خواهیم داشت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: استاندار خوزستان و همه مجموعههای استان تاکید دارند که شهرداریها و مجموعه آبفا باید تلاش کنند تا زمان بارندگیها کمترین مشکل برای مردم رخ ندهد.
خانچی افزود: کار تقسیمبندی شده است و صنایع و شرکتهای بزرگ بهعنوان معین شهرهای بحرانی تعیین شدهاند تا در زمان بارندگی پشتیبانی بهتری از مجموعه مدیریت شهری انجام دهند.