به گزارش ایرنا از اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی هرمزگان، آیین اختتامیه سی و ششمین جشنواره تئاتر استان هرمزگان شامگاه جمعه (دوم آذرماه) با حضور چهرههای مطرح تئاتر، مسئولان فرهنگ و هنر استان هرمزگان و گروه های تئاتری استان و علاقه مندان به هنرهای نمایشی در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای گوهر بندرلنگه برگزار شد.
در جریان این مراسم که از ۲۹ آبان ماه با ۱۶ نمایش صحنه ای، خیابانی و نمایشنامه نویسی برگزار شد، هیات داوران برگزیدگان سی و ششمین جشنواره تئاتر استان هرمزگان را معرفی کردند.
در این جشنواره رتبه برتر کارگردانی و دیپلم افتخار و تندیس جشنواره در بخش صحنهای برای نمایش «عاشقانههای خیابان فرصت» به مصیب داوری و رتبه دوم و لوح تقدیر به نمایش «سنگ و سایه» به مجتبی بستان اهدا شد؛ رتبه سوم کارگردانی نیز به نمایش «تاریده تار از تبار دت» به فریبا آذر تعلق گرفت.
در بخش خیابانی، نمایش «مرکب» به کارگردانی حسین اصیلی و در بخش صحنهای نمایش «عاشقانههای خیابان فرصت» از مصیب داوری و نمایش «تار از تبار دت» به کارگردانی فریبا آذر به عنوان گروههای برتر اول تا سوم معرفی شدند.
بخش نمایشنامه نویسی نیز رتبه برتر و تندیس جشنواره به مصیب داوری برای نمایش «عاشقانههای خیابان فرصت» اهدا شد و رتبه دوم به رضا آزاد دریایی برای نمایش «تاریده تار از تبار دت» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره برای بهترین بازیگر مرد در بخش صحنهای به جعفر قاسمی برای نمایش عاشقانههای خیابان فرصت اهدا شد، رتبه دوم بهترین بازیگر مرد نیز به علی بلوچ برای نمایش «دیوان» و فرشاد اسلامی برای نمایش «عاشقانههای خیابان» فرصت ارائه شد و رتبه سوم بهترین بازیگر مرد نیز به محسن رضوانی برای نمایش «سنگ و سایه» تعلق گرفت.
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره برای بهترین بازیگر زن به سمیه زارعی برای بازی در نمایش «دیوان» اهدا شد، رتبه دوم بهترین بازیگر زن مشترک به خانمها نسیبه جمشیدی برای بازی در نمایش «سنگ و سایه» و افسانه برزهکار برای نمایش «عاشقانههای خیابان فرصت» تعلق گرفت و رتبه سوم بهترین بازیگر زن نیز شیما اکبری برای بازی در نمایش «روایت سطحی از یک اتفاق» معرفی شد.
در بخش خیابانی نیز دیپلم افتخار و تندیس جشنواره برای بهترین کارگردانی به حسین اصیلی برای نمایش «مرکب» از شهرستان میناب اهدا شد.
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره بهترین بازیگر زن در بخش خیابانی به راضیه پودات برای نمایش «نق زدن ممنوع» از شهرستان میناب اهدا شد؛ فاطمه دهقانی برای نمایش «مرکب» از شهرستان میناب و ماهان صابری برای نمایش «نق زدن ممنوع» بهعنوان بازیگر از شهرستان میناب نیز به ترتیب دوم و سوم شدند.
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره بهترین بازیگر مرد در بخش خیابانی به فرشاد اسلامی برای نمایش «مرکب» از شهرستان میناب اهدا شد؛ خالد رحیمی برای نمایش «قالیچه پرنده» از شهرستان میناب و سعید محمدی برای نمایش «قالیچه پرنده» از میناب به ترتیب دوم و سوم شدند.
در بخش طرح و ایده و طراحی فضای میدان، دیپلم افتخار و تندیس جشنواره به حسین اصیلی برای نمایش «مرکب»، در بخش طراح لباس به وحیده زابلی برای نمایش «مرکب» از شهرستان میناب و در بخش موسیقی نمایش «نق زدن ممنوع» مصطفی نظری از میناب اهدا شد.
میناب و بندرلنگه خواستگاه تئاتر هرمزگان است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز با اشاره به اینکه تئاتر منبر و حتی فراتر از منبر است که به آن قداست داده شده است، اظهار کرد: خواستگاه تئاتر استان هرمزگان در بندرلنگه و میناب و دیگر شهرستانها است و این یک ظرفیت و نعمت است.
اسمعیل جهانگیری اظهار کرد: به نوکری هنرمندان افتخار میکنم و میزبانی جشنواره تئاتر استانی در بندرلنگه را به فال نیک میگیریم و امیدواریم بتوانیم از این نوع برنامههای فرهنگی و هنری در دیگر شهرستانها نیز برگزار کنیم.
وی بیان کرد: اگر امروز این توفیق مهم حاصل شده تا یک رویداد جذاب و تاثیر گذار را تجربه کنیم، مدیون کسانی هستیم که روزی برای این صحنهی تئاتر زحمات بسیاری کشیدهاند و در زمان نبرد حق علیه باطل تئاتر را رها و به جبههها رفتند؛ این امنیت و آسایش را مدیون این شهیدان «شهیدان هوشنگ و امید عزتزاده و شهید خاوند» هستیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی هرمزگان ادامه داد: برگزاری این جشنواره حاصل یک خرد جمعی و همکاری مجموعهای از افراد و ساختارهای اداری است.
جهانگیری یادآور شد: غیور بودن مردم هرمزگان مثال زدنی است و برای معرفی فرهنگ اصیل هنر و موسیقی هرمزگان همراه با تنواع انواع فرهنگ ها و اقوام بر همه شما هنرمندان است که تلاش کنند.