شناسهٔ خبر: 69882649 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در لرستان:

لزوم همکاری رسانه‌ها در ارتقای فرهنگ عمومی/ مسئولان پیگیر نقد خبرنگاران باشند

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: اهل رسانه‌ در ارتقای فرهنگ عمومی کمک کنند.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان که در بیت نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت هفته بسیج و تسلیت ایام فاطمیه اظهار کرد: حضرت فاطمه(س) در عصری زندگی می‌کردند که زن را شر مطلق و عنصر گناه می‌پنداشتند.

وی ادامه داد: در این دوره پیغمبر اسلام(ص) دختر گرامی‌شان را بر جای خود می‌نشاندند و از ایشان بعنوان خیر کثیر یاد می‌کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان اینکه در تمامی اعصار این‌گونه نگاه‌ها بر زن بوده و به کرامت، شرافت و معنویت زن توجه نمی‌شود، افزود: شرکت‌ها و موسسات نگاهی تجاری و ثروت‌اندوز به زن دارند و درصدد هستند که همین تفکر را بر دیگر فرهنگ‌ها تحمیل کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان به نقش رسانه‌ها بر دیدگاه مردم اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها می‌توانند معروف را منکر و منکر را معروف جلوه داده و گفتار و رفتار ضدبشری را حامی حقوق بشر نشان دهند و یا بالعکس.

وی خطاب به اصحاب رسانه بیان کرد: انتظار داریم میراث ارزشمند فرهنگی یک ملت را با هنر و قلم خود تبلیغ کنید چراکه رسانه چون قلب در بدن انسان هستند و تمامی اعضا را حمایت و پشتیبانی می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی ادامه داد: رسانه‌ها به خوبی می‌توانند رابطه بین حاکمیت و مردم را برقرار کنند و مسئولان نیز باید پیگیر نقد منصفانه رسانه‌ها باشند.

وی اضافه کرد: همچنین انتظار می‌رود رسانه‌ها نیز امانت‌دار بوده و اخلاق رسانه‌ای را رعایت کنند؛ از شایعه‌پراکنی و دروغ پرهیز کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه رسانه‌ها از درج مطالب هیجان‌زده اجتناب کنند، افزود: اگر نقد و مطلبی به صورت کارشناسی و با اقناع‌سازی باشد ماندگار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه رعایت اولویت‌ها و مشغول نشدن با حواشی از دیگر مواردی است که رسانه‌ها باید به آن توجه کنند، افزود: از فرصت‌ها استفاده و اولویت‌ها را شناسایی کنید و مطالعاتی که اولویت‌ساز است بر سرنوشت یک ملت و استان تاثیر دارند؛ شناخته شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی با تاکید بر اینکه اهل رسانه‌ در ارتقای فرهنگ عمومی کمک کنند، ادامه داد: گاهی بیشتر مسئله‌گویی شده اما در رفع مشکلات مشارکتی دیده نمی‌شود که این دیدگاه باید اصلاح شود.

انتهای پیام