به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، اروق کویل اوغلو صبح امروز در دومین روز کنفرانس بینالمللی محیطزیست و سلامت شهری اظهار داشت: ایجاد شهرهایی سالم و زیستپذیر یکی از مهمترین چالشهای جهان و مدیران شهری است.
او با بیان اینکه نقش زنان بهعنوان محور آموزش و تولید، غیرقابلانکار و مشهود است، اضافه کرد: در شهر آنکارا، فعالیتهای متعددی با محوریت زنان شکل گرفتهاست و نتایج مثبتی بههمراه داشتهاست.
معاون شهردار آنکارا با این نکته که 22 هزار نفر در شهرداری آنکارا مشغولبهکارند که 40 درصد از این نیروها را بانوان تشکیل میدهند، تأکید کرد: تعاونیهایی برای زنان کشاورز تشکیل شده که محصولات خود را از طریق این تعاونیها عرضه میکنند.
کویل اوغلو با تأکید به اینکه شهرداری آنکارا تاکنون 550 میلیون لیره ترکیه از تعاونیهای زنان خرید و این محصولات را در بازارهای محلی عرضه کرده است.
او توضیح داد: حمایت از تعاونیهای زنان نهتنها به بهبود اقتصاد روستاییان کمک میکند، بلکه از مهاجرت روستاییان به شهرها نیز جلوگیری کردهاست.
معاون شهردار آنکارا اعلام کرد: در آنکارا 21 باشگاه ویژه زنان فعال است که خدمات مختلفی از برنامههای ورزشی تا دورههای معنوی و آموزشی نظیر زبان، کامپیوتر، قرآن و هنرهای مختلف ارائه میدهند.
کویل اوغلو شرح داد: شهرداری آنکارا دورههای فنیوحرفهای در 31 شاخه مختلف، مانند نقاشی روی چوب و آلومینیوم را برگزار میکند و پناهگاههایی با ظرفیت 30 تخت برای زنانی که دچار خشونتهای روحی و روانی شدهاند، ایجاد کردهاست.
او اعلام کرد: خودروهای سلامت سیار در مناطق روستایی فعالیت میکنند تا خدمات آموزشی و درمانی نظیر غربالگری سرطان و افزایش باروری برای زنان تازهازدواجکرده را ارائه دهند.
معاون شهردار آنکارا با اشاره به اهمیت همکاریهای بینالمللی، متذّکر شد: شهرداری آنکارا علاقهمند است تا از تجربیات شهرداریهای ایران استفاده کند و همچنین تجربیات خود را به شهرهای ایران منتقل کند.
کویل اوغلو با قدردانی از برگزارکنندگان کنفرانس بینالمللی محیطزیست و سلامت شهری، گفت: از مردم لرستان و شهرداری خرمآباد برای تشکیل این کنفرانس که زمینهساز انتقال تجربیات بینالمللی است، تشکر میکنم.
انتهای پیام/644/.
∎