شناسهٔ خبر: 69868324 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

نجات ۴ سرنشین از اتوبوس واژگون شده در جاده زاهدان

حوادث رکنا: مدیرعامل هلال‌احمر سیستان و بلوچستان از نجات ۴ سرنشین محبوس پس از واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل خبر داد. تیم‌های امدادی به سرعت به محل حادثه اعزام شده و عملیات نجات با موفقیت انجام شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، سیدمحمدمهدی سجادی مدیرعامل هلال‌احمر سیستان و بلوچستان گفت: ساعت ۰۲:۲۰ جمعه «۰۲ آذر ۱۴۰۳»، گزارشی مبنی بر واژگونی اتوبوس مسافربری در کیلومتر ۴۰ جاده زاهدان-زابل به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

وی افزود: با توجه به اعلام حادثه توسط اورژانس بلافاصله تیمی از نجات‌گران هلال‌احمر پایگاه امداد و نجات پلیس راه شهرستان زاهدان به محل حادثه اعزام شد.

سجادی بیان کرد: در این حادثه ۴ نفر از سرنشینان که در کابین اتوبوس محبوس شده بودند توسط نیروهای هلال‌احمر رهاسازی و به نیروهای اورژانس تحویل داده شدند.