به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان فرزاد کوهنژاد مدیرعامل شرکت شیر پگاه گیلان در نشست با خبرنگاران در حاشیه اردوی راویان پیشرفت در شرکت پگاه که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد،اظهار کرد: شرکت شیر پگاه روزانه ۲۰ الی ۲۱ تن شیر از کشت صنعت تولید میکند.
وی با اشاره به افزایش تولید تا ۲۵ تن شیر در سالجاری افزود: در طی یک سال از ۶ الی ۱۴ تن به ۲۰ تن رسیدهایم که امید است تا پایان سال جاری به ۲۵ تن افزایش یابد.
کوه نژاد با بیان اینکه شرکت شیر پگاه حدود ۸۰ الی ۹۰ درصد شیر را از دامداران خرد دریافت میکند گفت: دامداران نگرانی از فروش شیر تولیدی نداشته باشند چرا که این شرکت شیر آنها در صورت مازاد نیز به منظور تبدیل به شیر خشک خریداری می کند.
وی با اذعان به اینکه محصولات شرکت شیر پگاه سلامت محور است گفت:روزانه ۱۰۰ الی ۱۱۰ تن محصولات تبدیلی این شرکت در سطح بازار عرضه میشود.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه از عرضه محصولات به خارج از استان گفت وتصریح کرد: محصولات شیر پگاه از جمله ماست خزر استانهای قزوین زنجان آذربایجان غربی و شرقی و بخشی از تهران نیز ارسال میشود.
کوه نژاد از تولید ۳۰ الی ۳۵ تن کره در سال جاری از سوی این شرکت گفت و اضافه کرد: ظرفیت تولیدی این شرکت به ۵۰ تن نیز خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه از صادرات محصولات شیر پگاه گیلان به خارج از کشور گفت و ادامه داد: در زمینه صادرات تنها شرکتی هستیم که محصول دوغ گازدار را هر سه ماه ۲۰ الی ۲۵ طول این محصول را به کشور کانادا صادر میکند.
وی اضافه کرد: ماهانه حدود ۱۰۰ تن خامه به کشورهای آذربایجان عراق پاکستان و افغانستان صادر میشود.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه از صدور به خارج کشور محصول تولیدی با برند اختصاصی پگاه گیلان گفت و ادامه داد: پنیر سیاهمزگی ۲۰ الی ۲۵ تن به کشورهای آذربایجان درحال صادرشده است که با رایزنی با کشورهای گرجستان و ترکمنستان نیزاین صادرات اضافه می شود.
کوه نژاد با بیان اینکه قطب تولید پنیر در صنایع شیر در سطح کشور هستیم گفت: شرکت شیر پگاه ماهانه ۲۲۰ تن پنیر در حال تولید و فروش در سطح کشور است.
وی از اخذ نشان ملی کیفیت صادرات استاندارد پگاه گیلان گفت و تصریح کرد:شرکت پگاه گیلان به عنوان شرکت نمونه کشور معرفی و نشان ملی کیفیت صادرات استاندارد را دریافت کرده است.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه با تاکید بر سلامت محور محصولات تولیدی گفت: محصولات تولیدی این شرکت از لحاظ کیفیت ،مواد و وزن به صورت سرزده و هفتگی پایش میشود.
وی در راستای فرهنگسازی مصرف شیرگفت: این شرکت به صورت هفتگی پذیرای ۵۰ تا ۶۰ نفر از دانشآموزان و دانشگاهیان است تا از نزدیک با فرآیند تولید و اهمیت مصرف محصولات لبنی آشنا شوند.