طرفداری | جنوا تغییراتی روی نیمکت خود ایجاد کرد. پاتریک ویرا جانشین آلبرتو جیلاردینو شد. در ظاهر این خبر خوبی برای ماریو بالوتلی نیست. ویرا بین سالهای 2018 تا 2019 به مدت چند ماه در نیس، سرمربی بالوتلی بود. آنها با یکدیگر به مشکل خوردند و در نهایت بالوتلی بعد از 3 سال به اجبار از نیس جدا شد.
سوپرماریوی بدشانس؛ پاتریک ویرا دوباره سرمربی بالوتلی میشود
با این حال به نظر میرسد بالوتلی و ویرا به دنبال صلح و آرامش در جنوا هستند. رئیس جنوا نیز این موضوع را تایید کرد. آلبرتو زانریلو رئیس جنوا در این مورد گفت:
هم با بالوتلی و هم با ویرا صحبت کردهام. آنها مردان باهوشی هستند. آنها از کار کردن با یکدیگر استقبال کردند و قول دادند یکدیگر را در آغوش بکشند. اطمینان میدهم که مشکلی وجود ندارد. بالوتلی و ویرا از انگیزه زیادی برای کار کردن در جنوا برخوردار هستند و میدانند به کمک یکدیگر نیاز دارند. هر دو خوشحال خواهند بود.