به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه وبویراحمد در کارگروه حفظ و احیای جنگلهای زاگرس که با حضور معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار شد با اشاره به وضعیت کوهستانی و سختگذر کهگیلویه وبویراحمد آتشسوزی را چالش مهم جنگلها دانست.
رحمانی با یادآوری طولانی شدن دوران مهار آتش در جنگل های کهگیلویه وبویراحمد به علت نبودن امکانات امداد هوایی در تابستان امسال تاکید کرد:احداث و تجهیز پد بالگرد نخستین نیاز برای کمک به مهار به هنگام آتش سوزی در جنگل های استان است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه جنگل ها می توانند از طریق گردشگری و دیگر طرح های اقتصادی به ویژه کشت گیاهان دارویی به بهبود معیشت مردم منجر شود تاکید کرد: حفظ این میراث طبیعی نیازمند تلاش بیشتری است.
نقی شعبانیان، معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور نیز در این نشست با تأکید بر اینکه زاگرس یکی از با ارزشترین جنگل های دنیا از جنبه تنوع زیستی، قدمت و نقش اکولوژیکی است، افزود: وظیفه مسوولان و مردم در قبال این جنگلها بسیار سنگین است.
شعبانیان تصریح کرد: دولت چهاردهم نگاه خوبی به توسعه جنگل ها به ویژه در خطه زاگرس دارد.
وی ابراز کرد:ابلاغ نماینده ویژه سازمان مدیریت و برنامه ریزی در جنگلهای زاگرس نویدبخش حمایت برای برنامهریزی جهت حفظ و احیای جنگلهای زاگرس خواهد بود.
معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بیان کرد:سطح جنگلهای کشور ۱۴/۳ میلیون هکتار است که ۶ میلیون هکتار از آن مربوط زاگرس است.
شعبانیان تاکید کرد: جوان سازی جنگل های زاگرس نیازی است که باید برای آن برنامه ریزی جامعی صورت گیرد.
معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: مدیریت مشارکتی برای حفظ و احیاء عرصههای طبیعی و بهخصوص مقوله جنگلداری اجتماعی یعنی مشارکت منطقی مردم و همه دستگاهها در انجام این کار موضوع بسیار مهمی است.