به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، حمیدرضا غلامزاده، صبح امروز، در کنفرانس بینالمللی محیطزیست و سلامت شهری، گفت: سیاستگذاریهای کلان معمولاً در سطح دولتها و توسط دولتهای ملی انجام میشود
او اضافه کرد: سازمانهای بینالمللی متعددی با هدف همافزایی و تقویت همکاریهای شهری برای پاسخگویی به مشکلات زیستمحیطی شکل گرفتهاند.
دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی ادامه داد: شهرداریها معمولاً ساختاری کوچکتر و فرآیندهای تصمیمگیری سریعتری نسبت به دولتهای ملی دارند و میتوانند در اجرای سیاستها موفقتر عمل کنند.
غلامزاده با تأکید به تقویت همکاری بین شهرداریها و ایجاد زمینهای برای اشتراک دانش و تجربه بین آنها، اشاره کرد: این همکاریها به شهرها کمک میکند تا خدمات بهتری به شهروندان ارائه دهند.
او توضیح داد: نیاز است که شهرداریها با وجود عملکرد مثبت مدیریت شهری،در تفکرات و برنامهریزیهای خود رویکردی جهانی داشته باشند.
دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی با توضیح این مجمع دارای 6 کمیته تخصصی است، اذعان کرد: ما باید توجه داشته باشیم که موضوعات شهری بهصورت درهمتنیده هستند و نمیتوان آنها را بهطور مستقل از یکدیگر بررسی کرد.
غلامزاده عنوان کرد: تلاش شدهاست که در حوزههایی مانند مدیریت منابع و محیطزیست شهری، تمرکز بیشتری داشته باشیم و یکی از دغدغههای مهم ما، زمانبندی مناسب برای این اقدامات است.
او یادآور شد: ظرفیتهای بینظیر لرستان و شهر خرمآباد میتواند الگویی برای توسعه پایدار شد، زیرا این استان طبیعت بکر و غنی، تاریخچهای درخشان و مردمی دارد.
دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی تأکید کرد: اقدامات متعددی برای معرفی و تقویت جایگاه شهر خرمآباد در سطح ملی و بینالمللی در حال انجام است.
غلامزاده ادامه داد: یکی از برنامههای مهمی که امروز میخواهم اعلام کنم، پیگیری عضویت شهر خرمآباد در اتحادیه شهرهای خارجی است و این اقدام فرصتی استثنایی برای معرفی تاریخ، فرهنگ و ظرفیتهای این شهر است.
او عنوان کرد: مدیریت کمیته محیط زیست شهری در مجمع شهرداران آسیایی، که قرار است بر محوریت خرمآباد متمرکز شود، یکی دیگر از اقدامات مهم ما است.
دبیر کل مجمع شهرداران آسیایی توضیح داد: امیدوارم با حمایت مقامات و نهادهای مرتبط، شاهد تحقق دستاوردهای بزرگی برای لرستان و شهر خرمآباد باشیم.
انتهای پیام/ 644/
∎