مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز و عضو هیئت رئیسه مجلس درخصوص آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت، گفت: براساس اسناد بالادستی و قانون اساسی، طرحهایی که مجلس مصوب میکند را برای طی شدن مراحل قانونی آن به شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین شورای عالی نظارت ارائه میکند که در نهایت ممکن است تبدیل به قانون بشود یا نشود؛ در این مرحله ممکن است مجلس در برخی از قوانین که اهمیت دارند، مانند حذف شرکتهای واسطهای و پیمانکاری یا همان طرح ساماندهی نیروهای شرکتی -که با معیشت میلیونها کارمند کارگر و خانواده ایشان در اقصی نقاط کشور مرتبط است- رأی اصراری بگذارد و دوباره آن را به چرخه بررسی برگرداند.
عضو هیات رئیسه مجلس درباره چرایی اصرار مجلس بر این مصوبه خود عنوان کرد: موضع و سوال ما این است که چرا ما باید حقوقی را به یک شرکت واسطهای بدهیم تا آن شرکت ضمن کسر کسوراتی از آن تنها بخشی از آن را به عنوان حقوق به کارگر و کارمند دهد که هم حقوق آن ناچیز باشد و هم امنیت شغلی نداشته باشد؟ این اجحاف در حق زنان و مردان و دختران و پسران توانمند این کشور است.
یوسفی ضمن اشاره مجدد به اینکه «طرح ساماندهی کارکنان دولت» جزو آن دسته معدود از مصوباتی است که مجلس رأی اصراری میگذارد، اضافه کرد: بعد از اینکه مجلس مجدد بر این مصوبه رأی اصراری زد؛ طبق قانون امکان بررسی مجدد آن در مجلس نیست و فقط میتوان در مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را بررسی کرد.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طرح ساماندهی کارکنان دولت در حال حاضر در دست مجمع تشخیص مصلحت نظام است، اضافه کرد: مجلس دو بار همراهی کرد و همچنان در این موضوع اصرار دارد، اما در این مرحله امکان عودت مجدد طرح به مجلس وجود ندارد. بنابراین طبق قانون از اینجا به بعد مجلس اختیاراتی ندارد که بخواهد اقدامی انجام دهد اما مجمع تشخیص مصلحت نظام در فضای شفاف اعلام کند و به مردم گزارش دهد.
عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: آقایان پزشکیان و برخی دیگر از دولتمردان در مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور دارند؛ بیایند شفاف به مردم اعلام کنند طرح ساماندهی کارکنان دولت را قبول دارند یا خیر؟
یوسفی با تأکید بر اینکه مجلس از اینجا به بعد اختیار ندارد و نمیدانم چطور میشود یک طرح سه بار به مجلس عودت داده شود؟ افزود: براساس قوانین، مجلس دیگر درخصوص طرح ساماندهی کارکنان دولت اختیار ندارد؛ اما آمادگی دارد تا اگر ابهامی وجود دارد آن را برطرف کند، چرا به جای حل مسئله، صورت مسئله را پاک کنیم؟/
پایان پیام