سید محمدرضا هاشمی که صبح روز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳ در جلسه هیئت دولت به سمت استاندار خراسان جنوبی منصوب شد، بیان کرد: توسعه همه جانبه استان را در سایه وفاق و همدلی و استفاده از همه ظرفیتها را دنبال خواهم کرد.
استاندار خراسان جنوبی با ابراز خوشحالی از توفیق خدمتگزاری در استان خراسان جنوبی، افزود: این استان به عنوان مهد علم، فرهنگ و ایمان، دارای مردمانی متدین، نجیب و دیندار و زحمتکش است که با روحیات مردم منطقه شناخت کامل دارم.
او از خراسان جنوبی به واسطه وجود مراکز آموزش عالی، به عنوان قطب فرهنگی و دانشگاهی شرق کشور یاد کرد و گفت: این استان ظرفیتهای بالایی در زمینه نیروی انسانی متخصص و توانمند دارد که از این ظرفیت ارزشمند برای رفع مشکلات و توسعه همه جانبه استان بهره میگیریم.
هاشمی با اشاره به مرز مشترک خراسان جنوبی با کشور افغانستان و اینکه میتوان از این ظرفیت مرزی برای توسعه اقتصادی استان استفاده کنیم، اظهار کرد: خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور بعد از سیستان و بلوچستان و کرمان است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استان کویری و مرزی خراسان جنوبی با دارا بودن حدود ۷۰۰ معدن مختلف با ذخیره قطعی حدود هفت میلیارد تُن یکی از پنج استان معدنی کشور محسوب میشود، افزود: توسعه حوزه معدن را به عنوان یکی از مهمترین محورها و پیشرانهای اقتصادی و توسعهای استان با جدیت دنبال خواهیم کرد.
او به محصولات راهبردی بخش کشاورزی خراسان جنوبی از جمله زرشک، زعفران و عناب اشاره کرد و گفت: از این استان به عنوان سرزمین طلای سرخ در کشور یاد میشود به گونهای که رتبه نخست زرشک بی دانه جهان و رتبه نخست تولید عناب کشور به خود اختصاص دادهاست.
سید محمدرضا هاشمی متولد سال ۱۳۴۹ در شیروان است که در دولت سیزدهم استاندار سمنان بوده و تاریخ انتصاب او به عنوان استاندار سمنان به ۹ مهر ۱۴۰۰ بر می گردد.
در پیشینه اجرایی او، معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ و سال ۱۳۹۷ سرپرست استانداری قم و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی این استان ثبت است.
از ابتدای تاسیس خراسان جنوبی (سال ۱۳۸۳) ابراهیم رضایی بابادی، سید صولت مرتضوی، قهرمان رشید، وجهالله خدمتگزار، سید علیاکبر پرویزی، محمدمهدی مروجالشریعه، محمدصادق معتمدیان، حمید ملانوری شمسی و محمدجواد قناعت استاندار خراسان جنوبی بودهاند و هاشمی دهمین استاندار است.
انتهای پیام/