شناسهٔ خبر: 69849050 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

امام جمعه بوشهر:

برنامه ریزی جامع برای زیرساخت کتابخانه‌ای استان بوشهر تدوین شود

حوزه/ عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: باید برای زیرساخت کتابخانه‌ای چه عمومی و چه تخصصی با استاندارهای لازم برنامه ریزی جامع تدوین شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر عصر امروز در آیین رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر سه کتاب، اظهار داشت: کتاب این قدر مهم است که اولین کسی که کتاب نگاشت، ارسال و کتابداری کرد، خود خداست.

امام جمعه بوشهر افزود: کسی که نویسنده کتاب یا کتابدار یا گسترش‌ دهنده فرهنگ کتاب در جامعه است‌، کار خدایی انجام می دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری ادامه داد: تألیف و گسترش و تعمیق فرهنگ کتابداری و کتابخانه داری دارای ارزش بسیار والایی است و در فضای آخرت هم کتاب میزان است.

وی با بیان اینکه استان بوشهر از دیرباز در عرصه تألیف کتاب فعال بوده است، بیان کرد: به زودی کتاب تصانیف العلما که تاریخ تألیف کتاب در استان بوشهر از دوره تمدن اولیه بین النهرین و خلیج فارس در تمدن بزرگ سیراف است، به چاپ می رسد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر یادآور شد: براساس تحقیق هایی که شده است، نجاشی که یکی از بزرگترین شخصیت‌ها در حوزه پژوهش و استقرا در کشف کتاب و مولفین و از رجالیون مهم تاریخ اسلام است، استاد او ابن نوح سیرافی ساکن استان بوشهر بوده است و دارای ۴ کتاب است که نشان از تاریخ کهن این استان در تألیف کتاب است.

وی با بیان اینکه تاریخ استان بوشهر ریشه دار است و تابع مولفه جریانات تحمیلی نیست، گفت: کتاب های تالیف شده قوی زیادی در تاریخ استان بوشهر وجود دارد و نویسندگان این استان در تمام گونه های علمی و ادبی قلم فرسایی کرده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری ابراز کرد: امروزه برخی از این کتاب‌ها به‌عنوان مرجع جهانی مطرح هستند و یا برخی دیگر به عنوان کتاب درسی در حوزه های علمیه جهان تشییع استفاده می شود.

وی تاکید کرد: استان بوشهر دارای تاریخی پرشکوه است و این درخت تنومند که ریشه در تاریخ دارد این گونه است که هربار یک تألیف ارزشمند به جامعه کتاب عرضه می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: باید برای زیرساخت کتابخانه‌ای چه عمومی و چه تخصصی با استاندارهای لازم برنامه ریزی جامع تدوین شود که بدانیم کجاها باید کتابخانه عمومی و کجاها تخصصی ایجاد کنیم و حتی نوع کتابخانه و سالن آن مشخص شود.

وی با تاکید بر غنی سازی کتابخانه ها بویژه در حوزه تخصصی، ابراز کرد: یک میلیارد تومان اعتبار از طرف دفتر نماینده ولی فقیه در استان برای خرید کتاب به کتابداران هدیه می شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تاکید بر لزوم حمایت دولت از کتابداران در بحث بیمه و حقوق آنها، خاطرنشان کرد: صندوق قرض الحسنه چابک بدون تکلفات وام گیری برای نیازهای زندگی کتابداران راه اندازی شود.

وی ادامه داد: از نویسندگانی که تازه شروع به تألیف کتاب می کنند حمایت شود و با خرید اولین کتاب آنها با استفاده از امکاناتی که در سطح استان وجود دارد زمینه برای تألیف و انتشار کتاب های بعدی آنها فراهم‌ شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری عنوان کرد: رسیدگی به وضعیت زندگی پیشکسوتان تألیف و کتابداران بازنشسته در دستور کار مدیران قرار گیرد چرا که حمایت و تجلیل از پیشکسوتان در واقع حمایت از ریشه های خودمان است.

انتهای پیام/