شناسهٔ خبر: 69848664 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد:

توجه به توان و ظرفیت های مردمی در فعالیت های فرهنگی و تبلیغی

حوزه/ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: استفاده از ظرفیت های مردمی در سطح ملی و استانی می تواند نقش بسزایی در عملکرد موفق فعالیت های تبلیغی داشته باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در مراسم افتتاحیه اردوی آموزشی زیارتی سرگروه های تبلیغی استان خوزستان در مرکز آموزش های کاربردی این نهاد اظهار کرد: نمایندگی خوزستان در سال های اخیر در حوزه مقابله با فرقه انحرافی وهابیت و همچنین پشتیبانی و حمایت از مبلغان در زمینه های مختلف آموزشی و مهارت افزایی، عملکرد بسیار خوب و قابل قبولی داشته است.

وی افزود: با توجه به تجربه موفق نمایندگی خوزستان در موضوع وهابیت در شهر اهواز، لازم است این نمایندگی در دیگر موضوعات مورد نیاز و همچنین در شهرهای مختلف استان ورود جدی داشته باشد.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به نقش مهم حوزه علمیه شهر اهواز در انسجام فعالیت های تبلیغی در منطقه اشاره کرد و گفت: به برکت حوزه علمیه اهواز، انسجام و اتحاد بین دستگاه ها و نهادهای متولی امر فرهنگ و تبلیغ در استان خوزستان مشاهده می شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: حمایت و پشتیبانی از گروه های تبلیغی در منطقه می تواند عاملی مهم در «شناخت محیط»، «طراحی و برنامه ریزی جهت فعالیت های تبلیغی» و «شناسایی و توانمندسازی مبلغان و نیروهای فرهنگی» شمرده شود. حمایت از گروه های تبلیغی باید به عنوان یک اصل در دفتر تبلیغات اسلامی لحاظ گردد.

امکان توسعه و افزایش عملکرد با توجه به تبلیغ تخصصی

حجت الاسلام واعظی در بخش دیگر سخنان خود بر اهمیت ورود مبلغان متخصص در امر تبلیغ اشاره کرد و افزود: از سیاست های جدی دفتر تبلیغات اسلامی در سال های اخیر، مسئله تقویت تبلیغ تخصصی می باشد. البته تبلیغ موسمی و فردی جایگاه و اثر خود را داشته، اما با توجه به لزوم داشتن مهارت و دانش خاص در زمینه های مختلف همچون حضور در بین دانش آموزان و دانشجویان، ارائه مشاوره و مطالب روانشناسی، حضور در زندان ها و کمپ های اعتیاد و ...، توجه به تبلیغ تخصصی یک امر بدیهی و مورد نیاز جامعه امروز می باشد. توجه به تبلیغ تخصصی این امکان را به ما می دهد که نسبت به توسعه و افزایش عملکرد فعالیت های خود اقدامات لازم را انجام دهیم.

توجه به توان و ظرفیت های مردمی در فعالیت های فرهنگی و تبلیغی

عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ادامه داد: تجربه نشان داده است استفاده از ظرفیت های مردمی، هم در سطح ملی و هم در سطح استانی می تواند نقش بسزایی در عملکرد موفق فعالیت ها داشته باشد. گروه های تبلیغی می توانند با شناسایی این ظرفیت ها در منطقه، تاثیر و عملکرد فعالیت های خود را افزایش دهند. بعد از شناسایی ظرفیت های مردمی، باید اقدامات لازم در خصوص خط دهی و پشتیبانی مالی، فکری، آموزشی و مهارت افزایی صورت پذیرد.

استفاده از ظرفیت رسانه و هنر در امر تبلیغ

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی در بخش پایانی مطالب خود بر ضرورت توجه به رسانه و هنر در امور تبلیغی اشاره کرد و اظهار داشت: از جمله اقدامات مورد نیاز در نمایندگی دفتر تبلیغات اسلامی در استان خوزستان برنامه ریزی در جهت ایجاد بخشی به عنوان «فضای مجازی، هنر و رسانه» در این نمایندگی می باشد که به واسطه این قسمت، از تولیدات رسانه ای مبلغان و فعالان فرهنگی در استان حمایت شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی