شناسهٔ خبر: 69847605 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

اردوغان با لغو محدودیت‌های تسلیحاتی اوکراین مخالفت کرد

رئیس جمهور ترکیه با تصمیم دولت بایدن برای استفاده از موشک‌های دوربرد آمریکایی علیه اهدافی در خاک روسیه مخالفت کرد.

صاحب‌خبر -

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در واکنش به تصمیم آمریکا برای لغو محدودیت‌های تسلیحاتی اوکراین گفت که چنین اقداماتی «منطقه و جهان را در آستانه یک جنگ گسترده‌تر قرار می‌دهد» و خواستار خویشتن‌داری مسکو و کی‌یف شد. 

به گزارش گاردین، رئیس جمهور آمریکا اخیرا به اوکراین اجازه داده که از تسلیحات آمریکایی برای حمله به عمق خاک روسیه استفاده کند. مسکو نیز روز گذشته اعلام کرد که ۶ موشک ATACMS به منطقه «بریانسک» در جنوب غربی روسیه شلیک شده است که بیانگر «مرحله جدیدی» در جنگ است. 

اوکراین بیش از یک سال است که از این موشک در خاک خود استفاده می‌کند، اما واشنگتن تا کنون به کی‌یف اجازه نداده بود که از آن برای حمله به اهدافی در خاک روسیه استفاده کند. 

کارشناسان می‌گویند دولت بایدن به دنبال خنثی کردن وعده ترامپ برای پایان دادن به جنگ است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا مخالف کمک‌های مالی و نظامی به اوکراین است و بدون مشخص کردن شروط خاصی، بار‌ها تاکید کرده است که پس از بازگشت به قدرت، جنگ اوکراین را به انتها می‌رساند.

مترجم: زهرا نجفی