به گزارش ایلنا از یاسوج، "یدالله رحمانی" در بازید از پروژه های راه روستایی شهرستان بویراحمد در جمع هیئت همراه خود گفت: منابع راهداری در استان کهگیلویه و بویراحمد ۵۴۰ میلیارد تومان بوده اما تاکنون ۹۰۰ میلیارد تومان در پروژههای راهداری هزینه شده است.
وی توسعه شبکه راههای استان کهگیلویه و بویراحمد را یک ضرورت انکارناپذیر خواند و تاکیدکرد: خروج برخی مناطق استان در بُن بست مانند شهرستان لنده، علاوه بر ضرورت، باید در اولویت کاری مدیران ارشد استانی خاصه مجموعه راهداری باسد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر در اولویت بودن توسعه راههای اصلی، فرعی و روستایی، خاطرنشان کرد: سرعت بخشی توأم با کیفی سازی پروژههای محورهای ارتباطی در این استان، می تواند گره گشای بسیاری از نارضایتی ها و فراهم نمودن بسترهای سرمایه گذاری شود.
رحمانی، رشد دوچندان توسعه، جذب سرمایه گذاران، کاهش نرخ بیکاری و آسیبهای اجتماعی، برقراری امنیت پایدار، ارائه خدمات مطلوب به مردم، شتاب بخشیدن به ارتقای شاخصهای فرهنگی _ اجتماعی و در نهایت بهبود شرایط رفاهی و معیشتی را از مهمترین نتایج به بهرهبرداری رسیدن پروژههای زیرساختی مانند تکمیل محورهای ارتباطی شهری و روستایی در استان کهگیلویه و بویراحمد برشمرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در دولت چهاردهم در این استان تمام تلاش خود را بکار می گیریم تا با تکمیل پروژههای راکد و نیمه فعال راهداری بویژه در حوزه روستایی، هم بسترساز مهاجرت معکوس شویم و هم با تنوع در ایجاد فرصت های شغلی، نشاط و اُمید را به روستاها بازگردانیم.
رحمانی بر برنامهریزی کارشناسی باهدف ارتقای شاخصههای اقتصادی در راستای خودکفا شدن روستانشینان استان تاکید و از مسوولان راهداری خواست بصورت مستمر و شبانه روزی، اقدام به فعال نمودن پروژه های راه روستایی کنند.
وی با اشاره به سکونت اغلب روستانشینان استان در مناطق کوهستانی، سخت گذر، جنگلی و دور دست از شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: انتقال خدمات زیرساختی نظیر آب، برق ، گاز ، مخابرات و راه آسفالته، بسیار پُر هزینه تر از استان های کویری و دشت مانندی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: دولت چهاردهم با وفاق بین مردم و مسؤولان در این استان، اقدامات شایسته ای را در راستای توسعه این دیار خواهد داشت و صادقانه و با پرهیز از ارائه آمارهای نادرست، رفاه و معیشت را بهبود خواهد بخشید.