شناسهٔ خبر: 69843175 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

سالانه چندنفر قربانی مواد مخدر می‌شوند؟

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: امروز ۳۰۰ میلیون نفر در دنیا تجربه مصرف موادمخدر را داشته‌اند و سالانه ۵۰۰ هزار نفر در دنیا بر اثر سوء مصرف مواد مخدر جان خود را از دست می دهند.

صاحب‌خبر -

سردار محمد زارعی در اختتامیه دومین نمایشگاه یاریگران زندگی که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار شد، با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه بسیار ‌خوب برگزار شد، گفت: در هفت روز فعالیت منسجم نمایشگاه یاریگران زندگی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، با همکاری بیش از ۴۰ دستگاه مواجه بودیم.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه محتوای متنوع برای گروه‌های سنی مختلف ارائه شد و تعداد قابل‌توجهی از دانش‌آموزان شهر تهران از این نمایشگاه بازدید کردند.

به گفته قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، بازخوردهای گرفته شده، نشان می‌دهد که دانش‌آموزان با آگاهی بیشتر از این نمایشگاه خارج شدند، همچنین در این نمایشگاه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در قالب کارهای فکری و تفریحی، مفاهیم لازم در بحث آگاهی‌بخشی به‌خوبی ارائه شد.

زارعی گفت: خوشبختانه در این نمایشگاه میزبان مسئولان عالی‌رتبه و چهره‌های فرهنگی، هنری و ورزشی و همچنین مقامات کشوری و لشکری بودیم که غالب آنان، محتوای نمایشگاه را متناسب با گروه هدف دیدند.

وی در ادامه؛ از تلاش همه شرکای پیشگیری برای نجات جوانان از بلای خانمان‌سوز اعتیاد تشکر کرد و گفت: امروز «آموزش مهارت‌های زندگی» برای مقابله با بلای مواد مخدر، تنها راهکار است.

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه پدیده اعتیاد چندوجهی است، گفت: امروز ۳۰۰ میلیون نفر در دنیا تجربه مصرف مواد مخدر را داشته‌اند و سالانه ۵۰۰ هزار نفر در دنیا بر اثر سوءمصرف مواد مخدر جان خود را از دست می‌دهند.

زارعی در ادامه؛ بلای اعتیاد را فراگیر و جهانی دانست و گفت: کدام جنگ و بلای طبیعی چنین آسیبی به همراه دارد؟ به همین دلیل است که ستاد مبارزه با مواد مخدر با همکاری بیش از ۴۰ دستگاه و سازمان مردم‌نهاد برای پیشگیری و مصونیت جوانان کشورمان نسبت به برپایی این نمایشگاه اقدام کرد.

به گفته وی، نمایشگاه یاریگران زندگی الگو و مدلی است برای هدفی بزرگ که نباید در همین چندروزه خلاصه محدود شود؛ بلکه باید موضوع پیشگیری از اعتیاد به دغدغه‌ای در تمام فصول سال و همچنین به یک رویکرد دائمی در مقابله با مواد مخدر تبدیل شود.