به گزارش خبرنگار ایرنا، سید اسماعیل موسوی روز چهارشنبه در جلسه ساماندهی متکدیان استان، افزود: این موضوع نشان می دهد زنجان به بهشتی برای این قشر و مکانی برای تکدیگری تبدیل شده است.
وی با اشاره به پرونده یک متکدی دستگیر شده، گفت:این فرد در چهار و نیم ساعت حدود ۱۰ میلیون ریال درآمد کسب می کرده است که ماهانه رقم بالایی می شود.
این مسوول ادامه داد: طبق بررسی ها ۶۴ تا ۷۰ درصد متکدیان صاحب خانه بوده و اغلب آنها غیر بومی هستند و نیازی به کمک مردم ندارند.
موسوی افزود: این متکدیان از استان های دیگر به زنجان می آیند و با توجه به شرایط خوب تکدیگری، شهر زنجان را برای انجام این کار انتخاب می کنند.
معاون خدمات شهری شهرداری زنجان ادامه داد: متکدیان پس از جمع آوری به لحاظ بیماری ها به ویژه هپاتیت غربالگری می شوند و در صورت نیاز واکسن به آنها تزریق می شود.
موسوی با تاکید بر فرهنگسازی در این خصوص، گفت: متاسفانه پشتیبانی لازم از سوی دستگاه های متولی در این زمینه انجام نمی شود و همین مساله زنجان را به بهشت متکدیان تبدیل کرده است چون مردم به شدت به این افراد دلسوزی می کنند و همین مساله رغبت آنان را برای حضور در سطح شهر افزایش می دهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه ۴۸ متکدی در سطح شهر زنجان از هشتم تا ۲۵ آبان سال جاری جمع آوری شدند، گفت: از این تعداد ۳۱ نفر زن و ۱۷ نفر مرد بوده اند.
سید مجتبی حسینیراد افزود: از مجموع افراد جمع آوری شده ۱۰ نفر غیر بومی و ۲ نفر نیز از اتباع خارجی و پاکستانی بودند.