به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یک روش نوین برای شناسایی تراشههای تقلبی با استفاده از فناوری نانو و یادگیری عمیق توسعه یافته که میتواند خطرات ناشی از گسترش این تراشهها را کاهش دهد. بازار تراشههای تقلبی که ارزش آن به 75 میلیارد دلار میرسد، تهدیدی جدی برای صنایع مختلف از جمله هوانوردی، هوش مصنوعی، ارتباطات و محاسبات کوانتومی است.
این فناوری جدید به نام "RAPTOR" در دانشگاه پوردو طراحی شده و از پردازش پاسخهای نوری برای شناسایی دستکاریهای غیرمجاز در تراشههای نیمههادی استفاده میکند. این سیستم با دقت بالا قادر به شناسایی مشکلاتی مانند ساییدگی، عملیات حرارتی و پارگی در تراشهها است.
پروفسور "الکساندر کیلدیشف" که سرپرستی این پروژه را برعهده دارد، بیان کرده است که در حال حاضر چندین روش برای شناسایی تراشههای تقلبی وجود دارد اما این فناوری جدید مبتنی بر نانوذرات طلا و میکروسکوپ میدان تاریک، گامی بزرگ به جلو در تشخیص تقلب است. RAPTOR میتواند دستکاریهای انجامشده در تراشهها را تنها در چند میلیثانیه شناسایی کرده و بهطور خودکار با دقت 97٫6 درصد بررسی کند.
این سیستم همچنین قابلیت ادغام سادهای در مراحل مختلف تولید تراشههای نیمههادی دارد که میتواند بهطور قابل توجهی از گسترش تراشههای تقلبی جلوگیری کند و ایمنی و امنیت صنایع حساس را تضمین کند.
انتهای پیام/
∎