شناسهٔ خبر: 69835558 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

اتحادیه آفریقا خواستار همکاری جهانی علیه ناامنی غذایی شد

رئیس جمهور موریتانی که ریاست دوره‌ای اتحادیه آفریقا را به عهده دارد در نشست گروه ۲۰ گفت: از هر پنج آفریقایی یک نفر با ناامنی غذایی دست و پنجه نرم می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نوزدهمین نشست گروه 20 در ریو دو ژانیرو ( دومین بزرگ برزیل) برگزار شد و «محمد ولد شیخ غزوانی» رئیس جمهور موریتانی با ارائه گزارشی از وضعیت غذایی ساکنان قاره سیاه گفت: قاره آفریقا بیشترین آسیب را از ناحیه فقر و گرسنگی در جهان داراست و از هر پنچ نفر یک تن با ناامنی غذایی دست وپنجه نرم می‌کند.

وی که ریاست دوره‌ای اتحادیه آفریقا را به عهده دارد، اظهار داشت: چنانچه اقدامات لازم برای مقابله با گرسنگی صورت نگیرد پیش بینی می‌شود که تا سال 2030 افزون بر 300 میلیون آفریقایی دچار ناامنی غدایی شوند.

شیخ غزوانی تصریح کرد: اتحادیه آفریقا آماده همکاری با برزیل و تمام اعضای گروه 20 ، به منظور فعال کردن اتحاد جهانی برای مبارزه با گرسنگی و فقراست. این اتحادیه آمادگی دارد تا یک دفتر منطقه‌ای آفریقایی برای تقویت اقدامات جهانی در این زمینه ( مبارزه با فقر و گرسنگی ) تاسیس کند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، رئیس جمهور موریتانی بر اهمیت پذیرش اتحادیه آفریقا به عنوان عضو دائمی گروه 20 تاکید و تصریح کرد: این پذیرش باعث می‌شود تا حاکمیت بین‌المللی فراگیر تقویت شود.

وی افزود: اتحادیه آفریقا شامل 55 کشور است و یک میلیارد و 400 میلیون نفر جمعیت دارد و از موقعیت مهمی برخورداراست و پذیرش آن گامی راهبردی در حمایت از هماهنگی جهانی محسوب می‌شود.

رئیس جمهور موریتانی با قدردانی از برزیل ( ریاست دوره ای گروه 20) برای بررسی مشکل فقر و گرسنگی در نشست ریو دو ژانیرو گفت: وضعیت امنیت غذایی در سراسر جهان وحشتناک است چراکه طی دهه‌های اخیر برای اولین بار « فقرحاد» افزایش یافته و تعداد گرسنگان در جهان از سال 2019 به این طرف به بیش از 152 میلیون نفر افزایش پیدا کرده‌ است.

وی درپایان تصریح کرد: ما مطمئن هستیم که مبارزه فقر و گرسنگی زمانی موثر خواهد بود که به صورت دسته جمعی عمل شود لذا با همکاری موثر بین‌المللی و مشارکت‌های چند جانبه می‌توانیم کشاورزی پایدار، سازوکارهای حمایت اجتماعی، ارتقای آموزش، سرمایه گذاری در زمنیه زیرساخت‌ها را تقویت و به اولین هدف یعنی توسعه پایدار دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/