به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، جلسه مشترک اعضای شورای شهر تبریز با مدیرعامل و معاونان بانک شهر در تبریز برگزار شد. اعضای شورای شهر تبریز با بیان انتقادهای جدی به نحوه عملکرد بانک شهر در سالهای اخیر، حواشی اخبار مربوط به ورشکستگی این بانک، عدم تخصیص سود حاصل از سرمایهگذاری و نقش مهم و کلیدی تبریز در نجات این بانک، مدیران این بانک را برای ارائه دلیل به چالش کشیدند.
شهرداری با مبلغی که برای بانک شهر در نظر گرفته، میتواند پروژههای زیادی را اجرا کند
غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: بانک شهر را به عنوان یک بانک تخصصی کنار مدیریت شهری میبینیم و حرفهای زیادی در خصوص آن داریم.
وی بیان کرد: خیلی وقت بود که نیاز به برگزاری این جلسه را احساس کرده و پیگیر برگزاری آن بودیم، خوشبختانه قضیه افزایش سرمایه اخیر بهانهای برای برگزاری این جلسه شد.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: معتقدیم که بانک شهر از جمله فرصتهایی است که میتوانیم در جهت کمک به ماموریتهای شهری جهت تسهیلگری پروژههای شهری و تامین منابع مالی پروژههای بزرگ از وجود آن بهرهمند شویم.
احمدی با تاکید بر اینکه بانک شهر را به عنوان یک بانک تخصصی کنار مدیریت شهری میبینیم، گفت: حرفهای زیادی در خصوص این بانک داریم، اما گزارشهای اخیر که حاکی از زیان قابل توجه این بانک بود که در رسانهها نیز منتشر شده و کفایت سرمایه منفی نگرانیهایی را برای سهامداران از جمله اعضای شورای شهر تبریز ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: سهامداری شهرداری تبریز به ویژه رای به افزایش سرمایه که شورا نیز آن را تصویب کرد، منتقدان جدی داشته که ما را با تردید مواجه کرده است، از این رو از شما میخواهیم تا با پاسخهای شفاف خود اطمینان قلبی ما در این خصوص را استحکام بخشید.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه گزارشی از آخرین وضعیت مالی و عملکرد آن را مطرح کنید، تاکید کرد: نقش بانک شهر در تامین مالی پروژههای بزرگ شهرداری تبریز بیان شود. براساس مطالعات بنده بانک شهر نقش اساسی در تامین منابع مالی شهرداری تهران دارد.
احمدی بیان کرد: تسهیلاتی که به شهرداری تبریز اعم از پروژههای بزرگ و یا کارکنان شهرداری ارائه شده است، اعلام شود. نقش بانک شهر در توسعه شهری خوب بوده و برای مثال بانک شهر در پروژههای بازآفرینی در بعضی از شهرها نقش خوبی را ایفا کرده است.
وی توضیح داد: همچنین گزارشی ارائه و مشخص شود کدام پروژههای مشارکتی در شهرداری تبریز دارای اختلاف است و موضوع اختلاف و راهکارهای حل این اختلافات بیان شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز در خاتمه عنوان کرد: با توجه سهامدارای شهرداری تبریز، باید دید آیا زیاندهی بانک راه حلی غیر از افزایش سرمایه هم دارد یا خیر، چرا که شهرداری با مبلغی که برای افزایش سرمایه بانک شهر در نظر گرفته است، میتواند پروژههای زیادی را اجرا کند.
با انصراف تبریز از سرمایهگذاری در بانک شهر این بانک متلاشی میشود
علی نوای باغبان، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه این جلسه، با تأخیر دو ساله برگزار میشود، گفت: در طول این مدت، خواستار جلسه مشترک با مدیران بانک شهر بودیم تا مسائل مشترک شورا، شهرداری و بانک شهر مطرح شود.
وی ادامه داد: نباید انتظار داشت که همه مسائل در یک جلسه دو ساعته مطرح شود و تنها پس از توضیحات لازم و کافی ممکن است که مسائل مدنظر اعضای شورای شهر تبریز، شفاف شده و پاسخ داده شود تا به یک نقطه مشترک برسیم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه در سال 1388 از سوی علیرضا نوین شهردار اسبق تبریز، در جریان تأسیس بانک شهر بود و مسئله را دنبال میکرد، گفت: تا امروز هم در جریان تأسیس و تبدیل به موسسه و بانک شهر هستم.
باغبان خاطرنشان کرد: در خصوص بانک شهر هم میتوان نگاهی به گذشته و مسائل و مشکلاتی که بوده و هم نگاهی به وضعیت فعلی و آینده داشت.
وی با اشاره به گزارشهای سال 1400 و حرکت روبه جلوی بانک شهر و اینکه خیلی از مسائل فرق کرده است، گفت: شهرداری تبریز در چند سال زیر 100 میلیارد تومان در بانک شهر سرمایهگذاری کرد و در یک سال 700 میلیارد تومان در دو نوبت 500 میلیارد تومانی و 200 میلیارد تومانی به میزان این سرمایه افزود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: امروز سرمایه شهرداری تبریز در بانک شهر، به 6 هزار میلیارد تومان رسیده و اگر شورای شهر و شهرداری تبریز تصمیم بگیرد، میتواند این سرمایه را به دست بیاورد.
باغبان ادامه داد: با رشد این سرمایه شرکت به 39 و 40 هزار میلیارد تومان، فضای جدیدی برای تبریز و بانک شهر ایجاد میشود.
وی خاطرنشان کرد: شورای شهر و شهرداری تبریز تا امروز، بهعنوان سهامدار هفت درصدی، در جریان روند فعالیت بانک شهر، به صورت سیستماتیک نبوده و تنها مسائل این بانک در هیئت مدیره مطرح میشود.
باغبان گفت: اینکه سهامداران چقدر در جریان مسائلی اعم از ضرر و زیانها و پیشرفتهای عملکرد بانک هستند، یکی از مسائلی است که نشان میدهد باید ارتباط بین بانک شهر و سهامداران عمده بانک، تقویت شده و ترتیبی اتخاذ شود تا جلسات سالیانه مستمر و بهموقع، علاوه بر جلسات مجمع کلانشهرها برگزار شود، چرا که آن مجمع این ظرفیت را ندارد که هدف مدنظر شورای اسلامی شهر تبریز را محقق کند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: رتبه دو و ممتاز بانک شهر بین بانکهای کشور و صحبت از زیان انباشته همخوانی ندارد و با ایجاد رابطه و هماهنگی شورای شهر و شهرداری تبریز با مدیران بانک شهر، باید این مسائل طرح و بررسی شود.
وی با اشاره به اینکه سرمایه شهرداری تبریز در بانک شهر با توجه به سهام 7 درصدی، امروز در نهایت 6 تا 4 هزار میلیارد تومان است که تاکنون تأمین شده و افزایش پیدا کرده، گفت: شهرداری تبریز در سهامداری در بانک شهر، در پی تأمین سود و تأمین بخشی از هزینهها است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: با توجه به سرمایه شش هزار میلیارد تومانی شهرداری تبریز در بانک شهر، بازگشت سرمایه روزی شروع خواهد شد و به عنوان سهامدار باید به صورت سالیانه یا ماهیانه سود آن را لمس کنیم، اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
باغبان ادامه داد: روند بانک شهر تاکنون اجازه نداده به دلیل زیان انباشته یا عدم امکان پرداخت سود نقدی هر سال، سودی پرداخت شود و باید دید از چه زمانی برای تأمین بخشی از درآمد شهرداری تبریز، سرمایهگذاری ما سالانه درصد مشخصی سود خواهد داشت.
وی عنوان کرد: شاید توجه به اینکه بودجه جاری شهرداری تبریز از محل برگشت سود سرمایهگذاری تأمین شود، خوشبینانه باشد، اما برگشت سرمایه و تامین بخشی از درآمد شهرداری، یکی از اهداف سرمایهگذاری در بانک شهر بوده است تا از سرمایهگذاری جهت رفع مشکلات گسترده شهر استفاده شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: سرمایهگذاری در بانک شهر بهعنوان بخشی از درآمد پایدار شهرداری تبریز است و شهرداری تبریز در سالهای اخیر، بیشترین سرمایهگذاری نقدی در بانک شهر را انجام داده و با توجه به سرمایهگذاری نقدی، منتظر بازگشت سرمایه هستیم.
وی ادامه داد: با مقایسه سرمایهگذاری در بانک شهر یا دیگر بانکها و مجموعهها، ممکن است مدیریت شهری از ادامه سرمایهگذاری در این بانک منصرف شود و اگر شهرداری تبریز از سرمایهگذاری در بانک شهر منصرف شود، این بانک متلاشی میشود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: شورا علیرغم انتقادهای شدید به عملکرد و نحوه تعامل بانک شهر، به افزایش سرمایه رأی داد، اما برای ادامه سرمایهگذاری در آینده، نیاز به است که در این خصوص که سرمایهگذاری منجر به سودآوری از نوع برگشت سرمایه خواهد شد، توضیحات لازم و کافی ارائه شود.
مشخص شود برنامه بانک شهر برای تبریز چیست
محمدحسن اسوتچی، در این جلسه گفت: در مورد ارائه خدمات و تسهیلات در سالهای گذشته توسط بانک شهر باید توضیحاتی ارائه شود که این تسهیلات به صورت وام قرضالحسنه بود یا به صورت وام 23 درصدی ارائه شده است؟
وی ادامه داد: در دوره چهارم شورا به مدیران شورا 50 میلیون تومان وام ارائه شد که گویا شش نفر از اعضای شورا این وام دریافت کردند.
خرانهدار شورای شهر اضافه کرد: پرداخت تسهیلات باید به همه کارکنان و همزمان صورت بگیرد و ارائه تسهیلات با همان مبنا باشد و از تسهیلات بانکی قرضالحسنه 4 درصد تخصیص پیدا کند.
اسوتچی با اشاره به این که ساخت مسکن پیشکش مدیریت بانک شهر باشد، گفت: باید مشخص شود بانک شهر تا به حال برای تبریز چه خدماتی ارائه کرده و چه برنامههایی برای تبریز دارد.
بانک شهر در پی اقناع مدیریت شهری تبریز برای افزایش سرمایه است
علی راستی، سخنگوی شورای شهر تبریز نیز در این جلسه، گفت: توضیحات مدیران بانک شهر در این جلسه، گزارش کار دادن یا ارائه خدمات به تبریز نیست، بلکه برای قانع کردن مدیریت شهری برای افزایش سرمایه است.
وی با اشاره به برخی مطالب مطرح در رسانهها با عنوان ورشکستگی بانک شهر، گفت: در رسانهها مطرح شد که بانک شهر در شرف ورشکستگی است و شهرداری تبریز میخواهد با افزایش سرمایه این بانک را نجات دهد.
سخنگوی شورای شهر تبریز، گفت: گزارش مدیرعامل قانعکننده نبوده و اعضای شورای شهر باید قانع شوند که بانک شهر ورشکسته نیست و آثار سرمایهگذاری شهرداری تبریز در بانک شهر باید ملموس باشد.
مهمترین توقع ما ورود و نفوذ بانک شهر در پروژههای توسعهای و زیرساختی شهر تبریز است
روح الله رشیدی، عضو شورای شهر تبریز در این جلسه، اظهار کرد: بنابر گزارشاتی که اعلام شد دریافتی شهرداری تبریز برای پروژههای خود هزار میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: برای 2800 میلیارد تومان از 1400 میلیارد تومان از امروز در فروش اوراق ضمانت کردیم، کل آن چیزی که ما فهمیدیم گفته شد 600 میلیارد تومان تسویه تسهیلات کردیم که این ناکافی به نظر میرسد به ویژه اگر بحث مقایسه درمیان باشد.
رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری تبریز با بیان اینکه تصور ما بر این بود که بانک شهر میتواند در پروژههای بزرگ توسعه و زیرساختی شهر تبریز همکاری داشته باشد، گفت: انتظار ما از این بانک فراتر از اینها است.
رشیدی ادامه داد: ما پروژههای بزرگی برای تبریز میخواهیم، آن چیزی که شهرداری، مردم تبریز و نمایندگان شورا نیز انتظار آن را دارند، چرا که این بانک در سایر شهرهای سهامداران منابع مالی پروژههای بزرگی را تأمین میکند.
وی با بیان اینکه شهرداری تبریز برای بازگشایی مسیر 1600 متری، مشهور به پروژه 45 متری آلهاشم تمامی منابع خود را بسیج کرده است، خاطرنشان کرد: با اینکه این پروژه وظیفه دولت است ما انتظار داشتیم تا در این پروژه ردی از بانک شهر را مشاهده کنیم، که هم برای برند این بانک خوب بود و هم برای ما کمک شایانی محسوب میشد.
رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری تبریز، گفت: پروژه آیسان نیز که به عنوان پروژههای بازآفرینی، تعریف شده بود جزو پروژههای نافرجام مانده و خاطرهی خوشی از آن نداریم.
رشیدی بیان کرد: موضوع تجدید ارزیابی داراییها و یا اتفاقاتی که اخیرا افتاده است و درخواست افزایش سرمایه کردهاید، محل بحث بوده شما زیان انباشت خود را متکی بر تجدید ارزیابی دارایی خود حساب میکنید.
وی بیان کرد: تجدید ارزیابیهای که براساس آن ارزش سهام ما را حساب میکنید خود قابل بررسی و سوال است، هر چند رتبههای بیان شده مربوط به پروتکلهای نظام بانکی بوده و رتبههایی که بانک مرکزی اعلام میکند همان نسبت کفایت سرمایه است که برای پایان سال 1402 نزدیک منفی هشت رتبهبندی شده بود که امیدواریم این موضوع جبران شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز، افزود: مهمترین توقع ما ورود و نفوذ بانک شهر در پروژههای توسعهای و زیرساختی شهر تبریز است.
شهرداری تبریز برای امسال هیچ وامی از بانک شهر دریافت نکرده است
حجت الاسلام رسول برگی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص، اظهار کرد: مطالبی که مدیران بانک شهر مطرح کردند با مطالبی که رسانهها در خصوص بانک شهر مطرح میکنند، تفاوت بسیاری دارد، یا ما باید علیه این نوشتههایی که در خصوص بانک شهر نوشته میشود شکایت کنیم و یا باید بیشتر توضیح دهیم.
وی ادامه داد: یکی از رسانههایی که در خصوص ورشکستگی بانک شهر مطلب نوشته است، سایت فرهیختگان برای دانشگاه آزاد اسلامی کشور که یک نهاد رسمی به تمام معناست و نمیتوان گفت دروغ میگویند.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز، افزود: این سایت بدترین عملکرد بانکهای خصوصی را در این متن آورده و از بانکهای چون آینده، شهر و ایران زمین و غیره در آن نام برده است.
برگی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی لیست ابر بدهکاران بانک شهر را منتشر کرده است، خاطرنشان کرد: در این لیست اسم تبریز بسیار ضعیف در خصوص مترو آمده و در بقیه هیچ اسمی از تبریز نیست.
وی بیان کرد: شهرداری دزفول، کرج، کرمانشاه، ساری، تهران و غیره مبالغ بسیاری بزرگی را از بانک شهر به عنوان تسهیلات دریافت کردهاند، در حالی که تبریز به عنوان یکی از سهامداران کلان این بانک چنین تسهیلاتی را دریافت نکرده است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه شهرداری تبریز برای امسال هیچ وامی از بانک شهر دریافت نکرده است، خاطرنشان کرد: چطور میشود تربت حیدریه، اهواز و شیراز از بانک شهر وام میگیرند، اما تبریز سهم خاصی از تسهیلات این بانک برای انجام پروژههایش ندارد.
برگی اضافه کرد: بنده اوایل نامهای در خصوص اجرت اماکن بخشیده شده به بانک شهر به شهردار نامه نوشتم، اما تاکنون پاسخی در این خصوص دریافت نکردهام.
وی با بیان اینکه بانک شهر برای تیم شهرداری تبریز چه کرده است، تاکید کرد: برای سهامداری چون تبریز که وفاداری و خوش حسابی خود را بارها نشان داده این مبالغ بسیار کم است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه سال 94 تفاهم نامهای بین بانک شهر و شهرداری تبریز بابت ارائه تسهیلات برای عوارض پروانههای ساختمانی منعقد شده است، گفت: در خصوص پروژههایی چون آیسان، عتیق و تجارت جهانی فرش و غیره مطالب بسیاری داریم که به آنها رسیدگی نکردهایم و همان گونه باقی ماندهاند.
برگی افزود: در خصوص تجارت جهانی فرش با شرکت ورشکستهای روبهرو هستیم که حتی مکان دفتر آن نیز مشخص نیست، اول باید تکلیف این شرکت مشخص شود.
وی در خاتمه اضافه کرد: ما تاکنون هیچ انتقادی از بانک شهر نکردهایم، چون به هوشیار اعتماد داریم بر مبنای این اعتماد در خصوص لایحه افزایش سرمایه رای مثبت دادیم.
کارکنان شهرداری از بانک شهر رضایت نداشتند
سیدمحمدمهدی احمدی، مدیرعامل بانک شهر در این جلسه، اظهار کرد: بانک شهر اولین مجوز خود را به عنوان موسسه مالی اعتباری سال 1388 گرفته و در سال 1392 مجوز بانکداری خود را اخذ و نزدیک دو دهه است که عملکرد خود را شروع کرده است.
وی ادامه داد: 35 همت زیان انباشته ناظر به سال های اخیر نبوده و این مقدار قبل از سال 1397 ثبت شده است که اگر آن مقدار ادامه پیدا میکرد در حاضر به 100 همت زیان انباشت میرسید.
مدیرعامل بانک شهر با اشاره به اینکه شرکت ملی نفت، گاز و پتروشیمی و غیره در بانک شهر حساب دارند، عنوان کرد: این به دلیل تسهیلاتی است که بانک شهر در اختیار آنها قرار میدهد.
احمدی خاطرنشان کرد: روند زیانی انباشت این بانک در سال 1397، 36 همت بوده و ما در سالهای اخیر این زیان انباشته را کاهش داده و به 14 همت رساندهایم و همه آنها ناظر به دهه نود بوده و از سال 1400 به بعد زیان انباشت نداشتهایم.
وی با اشاره به اینکه داراییها بانک شهر قبل از ثبت افزایش سرمایه 30 همت اعلام شده است، خاطرنشان کرد: بانکها منابع را از مردم جمع کرده و سودی پرداخته و حق استفاده آن را میگیرند.
مدیرعامل بانک شهر تاکید کرد: بانکی که کارایی نداشته و بازدهی آن کم باشد نسبت آن زیر 100 درصد است و بانکی که بازدهی آن بالا باشد نسبت آن بالای100 درصد بوده و به معنای این است که بانک در وضعیت خوبی قرار دارد.
احمدی با اشاره به اینکه بانک شهر نیز در حال حاضر وضعیت خوبی دارد، عنوان کرد: بانک شهر بین بانکهای کشور رتبه 14 را دارد، آخرین باز نیز در سال 1392 افزایش سرمایه برای بانک شهر ثبت شده است.
وی افزود: اگر سرمایهگذاری جدید ثبت شود سرمایه ما با به 39 همت خواهد رسید و رتبه آن از لحاظ سرمایهگذاری حتی از بانکهایی چون تجارت نیز بالاتر خواهد رفت.
مدیرعامل بانک شهر عنوان کرد: سال 1400، ارزش سهام کل بانک شهر با شش همت جمعآوری میشد، در حالی که وضعیت بازار بورس در ایران بدتر شده است.
احمدی تاکید کرد: شهرداری تهران سهام بانکی خود را جمع میکند و نظر دارد تا سهام دیگر بانکها را نیز خریداری کند که یکی از نگرانیها محسوب میشود.
وی با تاکید بر اینکه گفت در بین نسبت درآمدها ما سال 1397 رتبه دهم بودیم که امروز به رتبه دوم رسیدهایم، ما از نظر حجم عملکرد ارزی دارای رتبه دوم کشوری هستیم، عنوان کرد: ما خواستاریم تا سهامدارن ما را مانند همیشه حمایت کنند بانک شهر در حوزه تحریم شکنی نیز دارای رتبه اول بوده است، انتشار اوراق مشارکت با تاییدیه شهرداری انجام گرفته و تمامی عوامل شهرداری تبریز همواره خوش حساب بوده است.
مدیرعامل بانک شهر افزود: هر سال برای دریافت اوراق مشارکت باید جلساتی در حد نظام جمهوری برگزار کنیم، مجموع اوراق مشارکت شهرداری تبریز 4.5 همت بوده است.
احمدی با اشاره به اینکه مجموع تسهیلات پرداختی ما به شهرداری تبریز 1.1 همت بوده است، بیان کرد: ما در پروژههای شهرداری همواره دخیل بودیم، اما کارکنان شهرداری رضایت از این بانک نداشتند.
وی توضیح داد: درآمد شهرداری کل کشور به دلیل کمبود درخواست صدور پروانه کاهش یافته است، از این رو از ظرفیت قانون تجارت استفاده کردیم.
مدیرعامل بانک شهر اضافه کرد: موضوع بعدی پروژه تجاری فرش است، پروژه بعدی نیز ساختمان ولیعصر تبریز بوده که شعبههای آزادی و شعبههای انتقال سند آن تااین لحظه انجام نگرفته است.
احمدی با اشاره به اینکه ما هنوز هم روند خدماترسانی خود به شهرداری تبریز را متوقف نکردهایم، افزود: اما نسبت سهام شهرداریهای تهران با بانک متوازن نیست و ارائه وام به شهرداری ریسک 100 درصدی است.
وی گفت: اگر سهامداری وظایف خود را انجام ندهد خود بانک مرکزی میتواند این سهام را از سهام دار بگیرد که صرفا برای بانک شهر نیست و برای تمامی سیستمهای بانکی ناظر است.
مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه شاید کم کاری از ما بوده و برای توضیح عملکرد خود جلسات منظمی برگزار نکردهایم، افزود: اما بلافاصله که از ما خواسته شد تا در این جلسه حاضر شویم بنده بلافاصله در جلسه حضور پیدا کردم.
احمدی بیان کرد: شرکتهای بورسی، معمولاً 10 درصد سود را توزیع کرده و 90 درصد سود را برای افزایش سرمایه استفاده میکنند، طی دوسال اخیر است که سال به سال سود در این بانک مشخص شود.
تقاضاها و نیازمندیهای مدیریت شهری در تعامل با بانک شهر پوشش پیدا کند
یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در جلسه هماندیشی با هیئتمدیره بانک شهر در ساختمان شورا، گفت: با توجه به جلسات چالشی مجمع کلانشهرها، پیگیر مسئله نحوه تعامل با بانک شهر هستیم و همگرایی و همبستگی مناسبی بین شهرداران کلانشهرها، شوراها و بانک شهر ایجاد شده که روند بسیار مناسبی است.
وی با تأکید بر اینکه سهامداران عمده بانک شهر، کلانشهرها هستند، گفت: باید به این سمت برویم که تقاضاها و نیازمندیهای مدیریت شهری در تعامل با بانک شهر پوشش پیدا کند.
شهردار تبریز گفت: پس از افزایش سرمایه، انتظاراتی مطرح است که باید در حوزه تعاملی بانک و کلانشهرها برآورده شود و این انتظارات، جدیتر و مصداقیتر شود.
هوشیار با اشاره به اینکه خدمات عمده ارائه شده بانک شهر در حوزه حملونقل و مترو است، گفت: تعاملات خوبی بین بانک شهر و شهرداری تبریز شروع شده که باید ادامه پیدا کند.
وی عنوان کرد: دغدغه عمدهای که بانک شهر نیز پیگیر آن بود، پشتیبانی از پروژه ها برای اجرا بود.
شهردار تبریز با اشاره به خوشحسابی شهرداری تبریز در پرداخت تعهدات به بانک شهر، گفت: کارکنان شهرداری تبریز سهامداران واقعی بانک شهر هستند که در حوزههای مختلف از منابع این بانک پشتیبانی میکنند.
هوشیار با تأکید بر اینکه باید به کارکنان شهرداری خدمات مطلوب ارائه شود، گفت: در رابطه با صندوق مسکن که مدنظر شهرداری تبریز برای همه کارکنان است، باید وام کمبهره از این صندوق تخصیص پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه بانک شهر، نیازمندیهای دیگر در حوزههای دیگر فرهنگی اجتماعی را نیز پشتیبانی میکند، گفت: برای مساعدت درخصوص اجرای برنامههای هفته فرهنگی تبریز در تهران در بهمن نیز، بانک شهر قول مساعدی داده است.
شهردار تبریز با تأکید بر اینکه تعامل شهرداری با بانک شهر، جدی است، گفت: باید از توان و ظرفیت دوجانبه بانک شهر و شهرداری تبریز استفاده کنیم.
انتهای پیام/
∎