شناسهٔ خبر: 69833388 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

نمایندگان مجلس؛ همسر و فرزندان شهید چمران آمریکایی بودند

رسانه‌ای در گزارشی به انتقاد از نمایندگان مجلس به‌دلیل عدم اصلاح قانون به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس پرداخته که در بخشی از آن به اصالت همسر و فرزندان شهید مصطفی چمران اشاره کرده است.

صاحب‌خبر -

در بحث از عدم اصلاح قانون به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس توسط مجلسی‌ها یک گزارش به وزیر دفاع ملی و نماینده امام خمینی (ره) گریزی زده است.

به گزارش عصر ایران، در قسمتی از این گزارش آمده است:

در آن زمان همه جا صحبت از دکتر مصطفی چمران بود که همسر اول و فرزندان او آمریکایی بودند. نه ایرانی متولد آمریکا که اصلا آمریکایی شده بودند ولی جرمی بر او بار نشد و معاون نخست‌وزیر و وزیر دفاع ملی و نمایندۀ امام در شورای عالی دفاع و نمایندۀ تهران در مجلس شورای اسلامی هم بود و حتی حضور او در هیات مذاکره‌کننده با زیبگنیو برژینسکی مشاور امنیت ملی کارتر در الجزایر در کنار مهندس بازرگان و دکتر یزدی و محمد مجتهد شبستری هم موجب نشد بر او انگ بزنند.