به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال وبختیاری؛ در این نشست که به همت بسیج فرهنگیان برگزار شد حجت الاسلام دکتر جمالی فرد، با گرامی داشت هفته مبارک بسیج گفت: حجاب برای زنان یک سپر دفاعی است که می تواند آنها را در برابر تهاجم بیگانگان و هوس بازان حفظ کند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه لردگان، ادامه داد: ترویج و نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه نیازمند جهاد تبیین و ارتقای بینش دانش آموزان و خانواده ها نسبت به مساله مهم و آثار اجتماعی و معنوی عفاف و حجاب است.
وی، افزود: عفاف و حجاب یک تکلیف شرعی است که باید شأنش در جامعه اسلامی رعایت شود، برای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب بین دانش آموزان و در جامعه در مرحله نخست باید به تبیین فلسفه و اهمیت حجاب بپردازیم تا با ارتقای شناخت و بینش، دانش آموزان و سایر بانوان آگاهانه حجاب را انتخاب کنند.