شناسهٔ خبر: 69826064 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

ایده‌های برتر دومین رویداد شتاب استان قم معرفی شدند

قم- دومین رویداد استارتاپی شتاب استان قم با محوریت زنجیره ارزش فناوری‌های تولید محتوای دیجیتال و معرفی ایده‌های برتر به کار خود پایان داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، آیین اختتامیه دومین رویداد استار تاپی شتاب استان قم عصر سه شنبه در مرکز پارک علم و فناوری استان قم با محوریت زنجیره ارزش فناوری‌های تولید محتوای دیجیتال و معرفی ایده‌های برتر برگزار شد.

محمدی مسئول اجرایی دومین رویداد استار تاپی شتاب استان قم در این آیین ضمن ارائه گزارشی از فرآیند اجرایی این رویداد فناورانه اظهار کرد: در مهلت فراخوان این رویداد که از مردادماه آغاز و تا نیمه آبان ادامه داشت در مجموع ۹۴ ایده در حوزه تولید محتوای دیجیتال به دبیرخانه رویداد ارسال شد که طی دو مرحله داوری در نهایت ۷ ایده به مرحله نهایی رویداد راه پیدا کردند.

مسئول اجرایی دومین رویداد استار تاپی شتاب استان قم افزود: برای اینکه صاحبان ایده و اعضای تیم‌ها به چارچوب مشخص‌تر و مدون‌تری از ایده‌هایشان دست پیدا کنند، بوت کمپ دو روزه‌ای با حضور مدرسان مجرب استار تاپی برای آن‌ها برگزار شد تا از این طریق با تدوین بوم ناب کسب و کار مورد نظر خود و روش ارائه و معرفی آن آشنایی بیشتری پیدا کنند.

رضا مهدوی مشاور معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم نیز اظهار کرد: بواسطه زحماتی که طی سه دهه گذشته در امر توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کشور انجام شده است نقش‌آفرینی فزاینده پارک‌ها و مراکز رشد در حمایت از ایده‌ها و کسب و کارهای نوآورانه‌ای که با برگزاری رویدادهای این‌چنینی شناسایی و به جمع استارتاپ‌ها وارد می‌شوند را شاهد هستیم.

مشاور معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم افزود: خوشبختانه پارک‌ها و مراکز رشد با زیرساخت‌های حمایتی که تعریف کرده‌اند علاوه بر افزایش تاب‌آوری و قدرت ریسک صاحبان ایده و استارتاپ‌ها به شکل قابل توجهی فرآیند تبدیل ایده به کسب و کار را نیز کاهش داده‌اند.

وی در ادامه به اصلی‌ترین ویژگی‌های استارتاپ‌های موفق اشاره کرد و گفت: شرط اصلی موفقیت ایده‌ها ابتدا به ساکن شناخت دقیق مسئله و بعد از آن است که می‌توانیم با استفاده از ابزارهای فناورانه برای رفع آن‌ها تلاش کنیم.

مهدوی با تأکید بر لزوم تمرکز بر صرفه اقتصادی و تعریف مدل درآمدی کسب و کارها افزود: هر قدر هم که یک ایده مبتنی بر فناوری و پیچیدگی فنی باشد اما درآمدزایی نداشته باشد به یک کسب و کار موفق تبدیل نخواهد شد.

وی با اشاره به این‌که رشد کسب و کارهای دانش‌بنیان و فناورانه مستقیماً با مقوله توسعه در ارتباط است، گفت: اگرچه در راه‌اندازی استارتاپ‌ها و کسب و کارها تمرکز اصلی بر درآمدزایی است اما نباید نگاه ما صرفاً محدود به این موضوع باشد بلکه استارتاپ‌ها باید به دنبال خلق و پاسداشت ارزش‌های اجتماعی باشند و توجه به درآمدزایی نباید آن‌ها را از ارزش آفرینی و مسئولیت‌های اجتماعی شان غافل کند.

گفتنی است، در پایان این مراسم و با رای کمیته داوران سه ایده ایجاد دهکده استاپ موشن از علی علیجان‌زاده، ایده پایگاه رصد وضعیت جهان از حامد خوشگفتار لامع و ایده بازی‌های تعاملی سرزمین مادری از فاطمه رحمت‌زاده به عنوان ایده‌های اول تا سوم دومین رویداد استارتاپی شتاب استان قم معرفی شدند.