به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیتالله دری نجف آبادی در دیدار با رئیس فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی، اظهار داشت: انقلاب اسلامی امانت اهل بیت (ع) است و ما امانتدار هستیم، بنابراین هر فردی در این دنیا باید دین خود را به این انقلاب ادا کند، کار در نظام اسلامی باید برای رضای خدا باشد و خدمت در این نظام، یک توفیق است که باید قدر دانسته شود و هر فردی باید وظایف خود را به نحو احسنت انجام دهد.
وی با اشاره به اهمیت حفظ سلامت ورزشکاران افزود: یکی از اهداف ورزش ایجاد نشاط و سلامتی برای افراد ورزشکار است و ورزش راهی برای مقابله با آلودگیها، انحرافات و بیماریها است، ورزش دکان برای کاسبی کنند، بلکه نشانه یک فرد ورزشکار سلامت جسمی و روحی است.
نمانیده ولیفقیه در استان مرکزی بیان کرد: ورزش بار سیاسی، بینالمللی، اجتماعی و ایدئولوژیکی دارد، ورزشکاران به عنوان الگو برای کشورهای اسلامی و غیراسلامی تلقی میشوند، این در حالی است که ورزشکاران کشور به ویژه ورزشکاران بانوان افتخار آمیز عمل میکنند.
دری نجفآبادی عنوان کرد: کسب مدال و عناوین نباید باعث تکبر در ورزشکاران شود، متاسفانه رفتار برخی افراد پس از کسب شهرت تغییر میکند و این در شان یک ورزشکار و قهرمان نیست و این رفتارها از ورزشکاران قابل قبول نخواهد بود.
فعالیت بیش از 1200 تکواندوکار سازمان یافته در کشور
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی در این دیدار اظهار داشت: بانوان تکواندوکار در میادین ورزشی دنیا حضوری مقتدرانه دارند، به طوری که در بخش بانوان سه مدال المپیک کشور در ورزش تکواندو کسب شده است در حالی در رشتههای دیگر بانوان این تعداد مدال کسب نکردند.
وی افزود: تکواندو در کشور طرفداران زیادی دارد و این رشته محدودیتی برای بانوان در مجامع بینالمللی ندارد، در خانواده بزرگ تکواندو کشور بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر تکواندوکار به صورت سازمان یافته فعالیت دارند، این تعداد ورزشکار در بانک اطلاعاتی فدراسیون ثبت شده و تکواندو تنها فدراسیونی است که بانک اطلاعاتی دارد.
رئیس فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی بیان کرد: تیم تکواندو جمهوری اسلامی امسال در سی و سومین دوره بازیهای المپیک پاریس، موفق به کسب چهار مدال شدند که تاکنون در تاریخ ورزش بی سابقه بوده است.
انتهای پیام/711/
∎