شناسهٔ خبر: 69822408 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در کارگاه‌های استان مرکزی جرم است

دادستان عمومی و انقلاب اراک گفت: به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در کارگاه‌های تولیدی و صنعتی، کارگیری می‌کنند مصداق مجرمانه است و اگر چنین چیزی مشاهده شود به طور حتم با آنها برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌اله درودگر در پنجمین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب استان مرکزی با اشاره به حضور اتباع غیرمجاز در استان مرکزی اظهار کرد: برای موضوع حضور اتباع غیرمجاز در استان باید کمیته‌های تخصصی با حضور دستگاه‌های مرتبط تشکیل شود و ساماندهی و خروج اتباع غیرمجاز از استان نیازمند یک برنامه دقیق و مشترک بین دستگاهی است و اقدامات فردی و از هم گسسته نتیجه‌ای به همراه نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه برای خروج اتباع غیرمجاز از استان باید آسیب شناسی واقدام واحد انجام شود، افزود: یکی ازعلت‌های بازگشت اتباع انگیزه‌ای است که برای کار کردن در ایران دارند. همچنین اتباع به صورت انفرادی از استان طرد می‌شوند، در حالی که خانوده‌ آنها در استان حضور دارد و همین اکر سبب بازگشت آنها می‌شود که در این راستا لازم است انگیزه‌های اتباع برای بازگشت به حداقل برسد.

دادستان عمومی و انقلاب اراک بیان کرد: به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در کارگاه‌های تولیدی و صنعتی، کارگیری می‌کنند مصداق مجرمانه است و اگر چنین چیزی مشاهده شود به طور حتم با آنها برخورد قاطع صورت خواهد گرفت، کارگاه‌هایی که نیاز به نیروی کار دارند و کارگر ایرانی تمایل به همکاری با آنها را ندارد، باید حل موضوع را از طریق مراجع رسمی نظیر اداره کار و صنعت معدن پیگیری کنند تا معرفی نیروی انسانی مجاز برای آنها انجام شود.

امسال جرائم ارتکابی از سوی اتباع غیرمجاز افزایش یافته است

محسن خیرمند، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی نیز در این نشست اظهار کرد: امسال در مقایسه با سال گذشته جرائم ارتکابی از سوی اتباع غیرمجازافزایش یافته که به تبع آن پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی نیز افزایش داشته است و این امر هزینه‌های مالی و غیرمالی زیادی را به جامعه تحمیل کرده است، دستگاه قضایی چشم امید مردم است و انصاف نیست یک تبعه غیرمجاز با حضور در استان علاوه بر اینکه هزینه‌های اقتصادی زیادی را متوجه حکومت می‌کند با خدشه‌دار کردن امنیت، سلامت روانی شهروندان را به خطر اندازد.

وی افزود: رویه‌ای که اکنون در برای طرد اتباع غیرمجاز به کار گرفته شده این است که فرد دستگیرشده بدون خانواده و به صورت انفرادی به کشور خود بازگردانده می‌شود که حضور خانواده آنها در ایران، موجب زنده ماندن امید مراجعت مجدد تبعه طردشده به کشور می‌شود بنابراین اتباع غیرمجاز باید به همراه خانواده از استان خارج شوند تا امیدی به برگشت نداشته باشند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی خاطرنشان کرد: در استان مرکزی تنها سه شهرستان اراک، ساوه و دلیجان برای حضور قانونی اتباع، مجاز هستند در حالی که در برخی شهرهای ممنوعه، اتباع حتی صاحب کسب و کارهای خرد نیز هستند که جای تأسف دارد.

انتهای پیام/711/

برچسب‌ها: