شناسهٔ خبر: 69819425 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نامه به چمران؛ اسامی مخالفان برقی‌سازی را اعلام کنید

عضو شورای اسلامی شهر تهران در نامه‌ای خطاب به ریاست شورای شهر تهران درخواست کرد که اسامی مخالفان برقی‌سازی را اعلام کند تا شهروندان از نام‌ آنها مطلع شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پس از حواشی پیش آمده در شورای اسلامی شهر تهران، مهدی بابایی؛ عضو شورای شهر تهران در روز 13 آبان‌ماه طی نامه‌ای به مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران خواستار آشکارسازی اسامی مخالفان لایحه برقی‌سازی پایتخت شد. مضمون نامه از این قرار بود که با گذشت بیش از 7 ماه از تصویب لایحه برقی‌سازی، حق مُسلم شهروندان است که بدانند چه کسانی با سنگ‌اندازی در مراجع قانونی، مانع از ورود هرچه سریع‌تر این اتوبوس‌ها به خیابان‌های پایتخت شدند.

در همین راستا مهدی بابایی؛ عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره محتوای نامه ارسال شده به رئیس شورای شهر تهران بیان کرد: موضوع نامه بسیار شفاف در آن قید و ارسال شده است. از دکتر چمران خواهش کردیم در حوزه شفافیت و تنبیه افکار عمومی اسامی افرادی که موافق و مخالف این لایحه بودند را اعلام کنند.

وی با بیان اینکه در روز رای‌گیری 15 نفر رای موافق و 3 نفر رای مخالف دادند، اظهار کرد: از رئیس شورای اسلامی شهر تهران خواهش کردم که جهت شفاف‌سازی اعلام کنند که چه افرادی موافق و چه افرادی مخالف بودند.

بابایی با اشاره به اینکه شهرداری تهران در مرحله اول ارائه لایحه برقی‌سازی پایتخت به شورای شهر به زحمت توانست برخی اعضا را قانع کند، ادامه داد: در مراحل بعدی مصوبات به فرمانداری ارسال شد و شهرداری ابهامات آن را برطرف کرد. سپس مصوبات به شورای حل اختلاف شهرداری رفت و شورا توضیحاتش را در جهت رفع ابهامات آن را ارائه کرد که در پی آن شورای حل اختلاف مصوبات لایحه برقی‌سازی پایتخت را تایید کرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه برخی افراد مجدداً به سازمان بازرسی کل کشور رفته و ابهاماتی را مطرح کردند، خاطرنشان کرد: در رابطه سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع ورود و مکاتبات را آغاز کرد. در پی ورود سازمان بازرسی اجرای مصوبات متوقف شد و مجدداً مصوبه برای رسیدگی به شورای حل اختلاف رفت.

وی اضافه کرد: بازهم در شورای حل اختلاف توضیحات توسط شورای شهر و شهرداری ارائه شد که در نهایت منجر به تایید شدن لایحه برقی‌سازی پایتخت شد. اما نکته مهم همه این‌ اقدامات، این است که باعث کند شدن روند واردات اتوبوس برقی به کشور می‌شود.

بابای تصریح کرد: افرادی که خودشان در این مسیر ابهام ایجاد کردند و سرعت را کند کردند درست در زمانی که یک اتوبوس فرسوده دچار نقص فنی می‌شود و متاسفانه شهروندان را دچار حادثه می‌کند، شعار وامصیبت‌ها سر می‌دهند که شهروندانمان جان‌شان از دست رفت. همه این مسائل برای بنده به عنوان عضوی از شورای شهر تهران ناراحت کننده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: