دولت اسماعیلزاده در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: در خراسان شمالی موضوع تولید در صورت وجود همه شرایط آن میتواند به یکی از مؤلفههای پیشرفت پرسرعت اقتصادی استان تبدیل شود.
وی افزود: مادر استان خراسان شمالی و در شهرهای مختلف به ویژه در شیروان مشکلی به نام نیروی کار نداشتیم، اما عدم وجود صنایع تولیدی در استان و عدم همکاری برخی از دستگاهها از جمله بانکها٬ موجب شد نیروی کار از استان مهاجرت کرده و با مشکل مواجه شویم.
فرماندار شیروان تصریح کرد: در سه سال گذشته تلاش شد صنایعی که نیازی به آب ندارند در سطح شهر گسترش یابد و به همین دلیل صنعت نساجی و الیاف وارد شهرستان شد. این کارخانه با کمک چینیها در شهرستان شیروان ایجاد میشود و اگر به مرحله نهایی برسد با سرمایه بالای 2 میلیارد دلاری میتواند نقش بسیار موثری در ایجاد اشتغال و مهاجرت معکوس نیروی کار در شهرستان داشته باشد.
اسماعیلزاده گفت: تلاش میکنیم در یک سال آینده و تا پایان سال 1404 سه صنعت جدید در خراسان شمالی به بهرهبرداری برسد و در کنار کارخانه قند که یک صنعت بسیار قدیمی در شهر شیروان است، شاهد ایجاد اشتغال خوبی در خراسان شمالی و شهر شیروان باشیم.
وی با بیان اینکه کارخانه قدیمی قند شیروان حدود 100 هزار تن چغندر قند از کشاورزان خریده، تصریح کرد: این نشان دهنده فضای بسیار خوب اشتغال و کار در شهرستان است که در صورت تسهیل موانع تولید میتوانیم شاهد حضور نیروی کار بومی در استان باشیم.
فرماندار شیروان با بیان اینکه در صورت راهاندازی دامداری صنعتی هزار راسی در شیروان اشتغالزایی در این شهر بسیار رونق میگیرد بیان کرد: متاسفانه سرمایهگذار اولیه انصراف داده و در صورت همکاری بانک و ایجاد خط اعتباری جدید سرمایهگذار بعدی میتواند با سرعت کار را پیش برده و سرعت حرکت اشتغال در استان و شهرستان بسیار تسریع مییابد.
وی با اشاره به عدم همکاری برخی از ادارات در استان در زمینه ایجاد اشتغال، گفت: متاسفانه بانکها و برخی از شرکتها همکاری مناسبی ندارند و همین عامل باعث شده چرخ صنعت در شهرهای مختلف استان به کندی بچرخد.
انتهای پیام/311/
∎