شناسهٔ خبر: 69812870 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

اجرای ۲۳۸ برنامه هفته بسیج در بویراحمد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج انصارالله (علیه السلام) شهرستان بویراحمد از اجرای ۲۳۸ برنامه در هفته بسیج در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسین انوری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج انصارالله(علیه السلام)شهرستان بویراحمدافزود: هفته بسیج امسال با شعار «بسیج با مردم و برای مردم» نامگذاری شد.

سرهنگ انوری بر تبیین این شعار تاکید کرد و گفت: امید است ظرفیت سازی مناسبی برای حمایت از مردم داشته باشیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج انصارالله(علیه السلام)شهرستان بویراحمد با اشاره به اینکه فلسفه وجودی سپاه و بسیج مثلثی اعتقادی، انقلابی و مردمی را تشکیل داده است، عنوان کرد: یکی از عوامل پیروزی انقلاب اسلامی مردم هستند.

وی بسیج را تکیه گاه و متعلق به مردم دانست و گفت: در طول هفته بسیج ۲۳۸ برنامه با ۳۴ عنوان در شهرستان برگزار می‌شود.

سرهنگ انوری از برگزاری اجتماع دختران حاج قاسم طی عصر سه شنبه خبر داد و اظهار کرد: جوانان دهه نودی و دهه هشتادی به عنوان ترویج دهنده مکتب شهید سلیمانی حضور خواهند داشت.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج انصارالله(علیه السلام)شهرستان بویراحمد با اشاره به اجتماع «میقات صالحین» در مصلی امام خمینی (ره) یاسوج، گفت: حضور در نماز جمعه، برگزاری شب شعر و خاطره، تجلیل از مدیران برتر ادارات و اردوی راهیان پیشرفت نیز در برنامه‌ها دیده شد.

انوری افتتاح طرح‌های سازندگی و کارگاه‌های تولیدی را از دیگر برنامه‌های هفته بسیج دانست و گفت: یکهزار و ۲٠٠ دانش آموز پسر به مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند.

وی اظهار کرد: اختتامیه مسابقات قرآنی «چلچراغ آیه‌ها» در بویراحمد برگزار خواهد شد که در سطح کشوری نیز موفقیت‌های مطلوبی محقق شد.