شناسهٔ خبر: 69812571 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آموزش والدین برای مقابله با آسیب‌های نوظهور دانش‌آموزان

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی برای والدین درباره آسیب‌های نوظهور گفت:والدین باید در فعالیت‌های آموزشی و تربیتی مدارس مشارکت فعال و همه‌جانبه داشته باشند.

صاحب‌خبر -

عاطفه مدبرنژاد؛ مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره اهمیت آموزش و توانمندسازی خانواده‌ها برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی نوظهور در میان دانش‌آموزان گفت: یکی از اقدامات اساسی انجمن اولیا و مربیان، آموزش و توانمندسازی خانواده‌ها است. نظام مسائل دانش‌آموزان که نیازمند آگاهی خانواده‌ها برای مواجهه هوشمندانه با آن‌هاست، شناسایی و در قالب نظام جامع آموزش خانواده به استان‌های کشور ابلاغ شده است.

6 هزار مدرس آموزش خانواده در کشور

وی افزود: امسال مدرسان آموزش خانواده در سراسر کشور انتخاب شدند و هم‌اکنون حدود 6 هزار مدرس فعال داریم که پس از توانمندسازی، آموزش‌های لازم را به والدین در مدارس ارائه می‌دهند.

مدبرنژاد به برگزاری دوره‌های آموزشی در نمایشگاه یاریگران زندگی اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه فرصتی بود تا خدمات ارائه‌شده در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی توسط دستگاه‌های مختلف معرفی شود. همچنین دوره‌های آموزش خانواده برای والدین برخی مدارس تهران برگزار شد.

کلاس‌های حضوری و آنلاین آموزش خانواده

وی والدین را به حضور در کلاس‌های آموزش خانواده دعوت کرد و افزود: کلاس‌های حضوری آموزش خانواده در مدارس برگزار می‌شود و علاوه بر آن، والدین می‌توانند از طریق شبکه شاد در کلاس‌های هماهنگ سراسر کشور شرکت کنند. اطلاع‌رسانی لازم در این زمینه انجام شده است تا والدین از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

نقش کلیدی خانواده در تربیت دانش‌آموزان

مدبرنژاد بر اهمیت نقش خانواده‌ها در تربیت فرزندان تأکید کرد و اظهار داشت: محتواهای آموزشی برای والدین تولید و منتشر می‌شود تا بتوانیم با همکاری خانواده‌ها و مدارس در تربیت دانش‌آموزان مؤثرتر عمل کنیم. خانواده و مدرسه به‌عنوان دو شریک راهبردی، نقش اساسی در این فرآیند دارند.

مشارکت والدین در فعالیت‌های مدارس

وی در پاسخ به برخی انتقادات درباره اجباری بودن مشارکت والدین در مدارس گفت: انتخابات انجمن اولیا و مربیان در مدارس برگزار می‌شود و والدین منتخب به‌عنوان نمایندگان انجمن فعالیت می‌کنند. همچنین 6 کارگروه بر اساس ساحت‌های تربیتی تعریف شده است که والدین می‌توانند بر اساس توانایی‌ها و مهارت‌های خود در آن‌ها عضو شوند و به مدارس کمک کنند.

مدبرنژاد با اشاره به اثرگذاری والدین در مدارس افزود: ما از تمامی ظرفیت‌های والدین در ساحت‌های تربیتی استفاده می‌کنیم و شاهد استقبال خوبی از سوی والدین هستیم. معتقدیم والدین باید در فعالیت‌های آموزشی و تربیتی مدارس مشارکت فعال و همه‌جانبه داشته باشند.

وی در پایان درباره آمار انتخابات انجمن اولیا و مربیان گفت: امسال این انتخابات در تمام مدارس کشور برگزار شد. سال گذشته در حدود 91 هزار مدرسه این انتخابات انجام شد، اما آمار امسال هنوز در دست محاسبه است.

انتهای پیام/