به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت از روابط عمومی وزارت دادگستری، زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده رييس جمهور صبح امروز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ سخنران ويژه نشست تخصصی بايستههای تحقق سند ملی حقوق كودک بود.
زهرا بهروز آذر در اين نشست ضمن تقدير و تشكر از برگزاركنندگان اين نشست، تنظيم سند ملی حقوق كودک را گواهی بر اهميت و نگاه ويژه كودكان و صيانت از حقوق آنان در كشورمان عنوان كرد و اظهار اميدواری كرد اين نشستها زمينهساز نزديكی ديدگاهها و اجرايی شدن سند ملی حقوق كودک باشد.
معاون امور زنان و خانواده رييس جمهور اظهار داشت: تغيیرات فناوری، تغييرات اقليمی، تغييرات جمعيتی و شهرنشينی و تغييرات مهاجرت، چهار چالش مهم پيش روی جامعه جهانی است كه موضوع خانواده و به طور اخص كودكان را تحت تاثير قرار دادهاند. در كشور ما نيز بخشی از اين چالشها در حال خودنمايی و تحت تاثير قرار دادن سياستهای اجرايی ذيربط هستند.
وی قانون حمايت از اطفال و نوجوان را سندی بسيار مترقی و قابل اعتنا در منطقه و جهان برشمرد كه لازم است در خصوص سازگاری و هماهنگی مفاد و مباحث آن با سند ملی حقوق كودک بررسی و دقتنظر بعمل آيد.
بهروز آذر معاون رييس جمهور گفت: سند ملی حقوق كودک در زمان تدوين و نگارش، در برگيرنده مسايل و نيازهای دوران خود بوده و به كودكان به عنوان سرمايههای ارزشمند كشور نگريسته است، امروز با توجه به بررسیهای صورت گرفته و شرايط روز نيازمند بازنگری اين سند هستيم و در اين خصوص حتما بايد جايگاه و شان اين سند در كشور و اسناد بالادستی روشن و مورد توجه قرار گيرد.
وی با تاكيد بر روشن شدن چرايی نگارش و جايگاه و محل استفاده سند ملی حقوق كودک پيش از بازنگری، اظهار اميدواری كرد ماحصل برگزاری اين نشستها منجر به همگرايی در ديدگاه و ورود به فاز اجرايی سند ملی حقوق كودک با هدف صيانت از حقوق كودكان كشورمان باشد.
انتهای پیام