شناسهٔ خبر: 69805667 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انصاف نیوز | لینک خبر

افرادی که کیانوش سنجری را ترغیب به خودکشی کرده اند مستحق کیفر حبس هستند | محمدهادی جعفرپور

صاحب‌خبر -

یادداشتی از #محمدهادی_جعفرپور (وکیل دادگستری):
ذره‌ای شرف برای یک عمر عذاب وجدان کافی است

بند ب ماده ۷۴۳ #قانون_مجازات_اسلامی اتخاذ رفتارهایی مانند تحریک یا ترغیب یا تهدید به #خودکش ی را #جرم انگاری و مستحق کیفر #حبس می‌داند.
شب گذشته کیانوش سنجری در مطلبی ضمن نام بردن از ۴ زندانی اعلام می‌کند چنانچه این زندانی‌ها آزاد نشوند اقدام به خودکشی می‌کند سپس حسین صارمی ذیل پُست کیانوش سنجری مطلبی می‌نویسد .
نظر به وقوع خودکشی و مرگ خودخواسته کیانوش سنجری لازم است تاثیر مطلب منتشر شده از سوی حسین صارمی در بروز رفتار منجر به خودکشی از سوی #دادستان در دستور کار قرار گیرد ، بلکه مردم شاهد اعمال قانون و توجه مدعی العموم به چنین رفتارهایی باشند.

فارغ از درستی یا نادرستی رفتار اتخاذ شده از سوی این دو که به عنوان خبرنگار دارای جایگاه تعریف شده‌ای در بدنه‌ی جامعه هستند ، آنچه لازم است مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد چرایی بروز چنین رفتارهایی است .کافی است اخبار حوادث همین یک ماه گذشته را رصد کنی تا شاهد حجمی از اخبار تاسف آور و نگران کننده‌ی بروز خشونت در بدنه‌ی جامعه باشی .در جامعه ای که خبرنگار شناخته شده ای آن یکی خبرنگار شناخته شده را به خودکشی ترغیب و تحریک می کند جایگاه داده های جرم شناسی یا توجه به دانش علوم اجتماعی در پیشگیری از بروز خشونت کجاست؟

این پرسش از آن جهت قابل تامل است که در نظریه یادگیری اجتماعی یا روانشناسی رفتارگرایانه،حاکمیت مکلف به انتقال دادهایی است تا افراد جامعه به سمت و سوی رفتارهای اخلاق گرایانه سوق یابند و در این مسیر ابزار و عوامل متعددی از جمله:رسانه،سیاست،اقتصاد،آموزش،هنرو…نقش اصلی ومحوری در هدایت افراد جامعه عهده دار هستند که متولیان هر یک از این عوامل با بهره مندی از مشاوره اندیشمندان علوم اجتماعی می بایست راهکارهای عملی خویش را به منصه ظهور برسانند.