شناسهٔ خبر: 69805656 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انصاف نیوز | لینک خبر

نوک پیکان رجانیوز به سمت دولت پزشکیان

صاحب‌خبر -

رجانیوز، ارگان رسانه ای جبهه پایداری که در میان مناظرات نیز نامش به زبان پزشکیان آمد در اخبار صفحه اول خود چندین خبر را به کوبیدن دولت چهاردهم اختصاص داده است.

گرانی های دولت چهاردهم تمامی ندارد! تیتر اولین خبر است که رجانیوز و جبهه پایداری تقریبا با در اختیار داشتن بدنه دولت سیزدهم سخنی از گرانی های این دولت نیاورده بود

قیمت هر شانه تخم‌مرغ ۳۰ تایی در چند هفته گذشته حدود ۱۲۰ هزار به فروش می‌رفت که هفته گذشته ۱۰ هزار و این هفته هم ۲۰ هزار تومان دیگر گران شد.

گروه اقتصاد – رجانیوز:‌ قیمت هر شانه تخم‌مرغ ۳۰ تایی در چند هفته گذشته حدود ۱۲۰ هزار به فروش می‌رفت که هفته گذشته ۱۰ هزار و این هفته هم ۲۰ هزار تومان دیگر گران شد.

معاون امور دام وزیر کشاورزی گفته قیمت نهاده گران است و هزینه‌های تولید را بالا برده است.

۷۰ درصد نهاده دامی وابسته به واردات است که نوسان در واردات روی قیمت داخل تاثیر می‌گذارد.

خبر بعدی شورای اطلاع رسانی دولت را مورد هدف قرارداده است:

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی: در جلسه امروز دادگاه مطبوعات، اعضای هیات منصفه، مدیران مسئول نسیم بیداری و اعتماد آنلاین را مجرم دانستند.

گروه سیاست – رجانیوز: سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی: در جلسه امروز دادگاه مطبوعات، اعضای هیات منصفه، مدیران مسئول نسیم بیداری و اعتماد آنلاین را مجرم دانستند.

امروز با حضور اعضای هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی پرونده اتهامی الیاس حضرتی مدیرمسئول وقت اعتماد آنلاین بررسی شد. حضرتی در این پرونده به توهین و نشر مطالب خلاف واقع موضوع شکایت مهدی خانعلی‌زاده مجری برنامه سیاست خارجی شبکه سه متهم است.

محمد جلیلیان وکیل روزنامه اعتماد در غیاب متهم الیاس حضرتی در دادگاه گفت که از جانب موکلم رسماً عذرخواهی می‌کنیم و حاضریم جبران کنیم.

در ادامه جلسه دادگاه پرونده «سید محمدمهدی طباطبائی میرک آباد» مدیرمسئول «نسیم بیداری» مورد بررسی قرار گرفت‌. طباطبائی با اعلام‌جرم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به توهین به بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) متهم بود.

هیات منصفه مطبوعات پس از بررسی پرونده‌ها و مستندات شنیدن اظهارات طرفین پرونده‌ها، مدیران مسئول نسیم بیداری و اعتماد آنلاین را مجرم دانست و آنها را مستحق تخفیف ندانست.

خبر بعدی وزیر بهداشت را

بیمارستان ها وظایف اولیه خود را انجام نمی‌دهند/ امتناع اورژانس یاسوج از خدمت‌رسانی به دانشجوی بدحال

در حالی که وزیر بهداشت همچنان سرگرم انتصاب های حاشیه دار است خبر می‌رسد روند اعتصابات کادر درمان و بی توجهی آنان به حال بیماران در حال گسترش است.

گروه اجتماعی – رجانیوز: در حالی که وزیر بهداشت همچنان سرگرم انتصاب های حاشیه دار است خبر می‌رسد روند اعتصابات کادر درمان و بی توجهی آنان به حال بیماران در حال گسترش است.

پس از مرگ یک خانم ۵۸ ساله به علت اعتصاب کادر درمان بیمارستان نمازی حال خبر می‌رسد اورژانس بیمارستان یاسوج نیز دشت به اعتصاب زده است.

در اخبار آمده است شب گذشته در پی بدحال شدن یک دختر دانشجو در خوابگاه حضرت رقیه در دانشگاه دولتی شهر یاسوج، حدود ساعت ۲۱  با اورژانس تماس گرفته و تقاضای آمبولانس می‌شود. 

اما از سوی اورژانس پاسخ منفی داده و گفته می‌شود کارکنان اورژانس در اعتصاب هستند. هم اتاقی‌های این دانشجو تشنج و وخامت حال بیمار را گزارش کرده و با اصرار درخواست می‌کنند که خیلی فوری آمبولانس به دانشگاه اعزام شود.

در نهایت، دانشجویان، بیمار با نام خانم «غ-ص» دانشجوی ارشد رشته روابط بین‌الملل را که در حالت نیمه بیهوش قرار داشته است، در پتو پیچیده و همگی با گرفتن پتو، او را از طبقه سوم به طبقه همکف منتقل کرده و همراه با سرپرست خوابگاه و با استفاده از اسنپ او را به یک مرکز درمانی منتقل می‌کنند.

خبر بعدی ظریف و عراقچی را:

گروه سیاست-رجانیوز: شب گذشته عباس عراقچی در بخشی از برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری، در رابطه با برجام بیان کرد: اگر مذاکرات شروع شود هم فرصت محدودی خواهد داشت چراکه در اکتبر ۲۰۲۵ زمان پایان قطعنامه ۲۲۳۱ که قطعنامه برجام است، خواهد بود. وقتی که قطعنامه به صورت خودکار منحل شود، دیگر اسنپ‌بک از بین خواهد رفت. اگر توافق جدیدی حاصل نشود، ما با یک شرایط بحرانی مواجه خواهیم بود و ممکن است کشور‌های اروپایی که در برجام حضور دارند، به‌دنبال اسنپ‌بک بروند»

این سخنان عراقچی اعتراف به وجود بندی بود که محمدجواد ظریف در سال ۹۹ با حضور در همین برنامه صداوسیما، منکر آن شده بود. 

ظریف درباره ضمن تکذیب وجود اسنپ‌بک گفته بود: اسنپ بکی وجود ندارد. هیچ حالت خودکار و اتوماتیکی وجود ندارد. اینطور نیست که هر کسی از مادرش قهر کند بیاید مکانیسم اسنپ بک راه بیاندازد.  

در سال ۹۸ هم سید عباس موسوی، سخنگوی ظریف در وزارت امورخارجه بیان کرده بود که امکان استفاده از اسنپ‌بک وجود نخواهد داشت.

یکی از انتقاد‌های منتقدین برجام، وجود چنین بندی در برجام بود که همواره توسط ظریف و دوستانش انکار می‌شد اما حالا وزیر امورخارجه دولت پزشکیان به وجود این بند اعتراف کرد و شرایط آن را بحرانی خواند.

این دومین بار است که سخنان اشتباه ظریف درباره برجام توسط خود او یا دوستانش برملا می‌شود. او در مجلس شورای اسلامی نیز با صراحت گفته بود کلمه ساسپند در متن برجام وجود ندارد اما بعدها اعتراف کرد که ۳ یا ۴ بار این کلمه به کار رفته است.

حالا باید پرسید که آیا ظریف واقعا برجام را نخوانده یا عامدانه با دروغگویی سعی در اخلال در برنامه‌های کشور دارد؟