شناسهٔ خبر: 69802054 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

خانواده‌ها در استعدادیابی کودکان خود ضعیف عمل کرده‌اند

رئیس کل دادگستری یزد با انتقاد از ضعف خانواده‌ها در تربیت نسل جدید، بر لزوم توجه به پرورش اخلاقی و انسانی کودکان متناسب با زمانه تاکید کرد و گفت: خانواده‌ها در استعدادیابی کودکان خود ضعیف عمل کرده‌اند که می‌تواند به شکل‌گیری چالش‌های جدی منجر شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت‌الاسلام حسین طهماسبی در جمع خانواده اعضای شوراهای حل اختلاف استان، به اهمیت نقش خانواده‌ها در تربیت نسل جدید اشاره کرد و گفت: خانواده‌ها در استعدادیابی کودکان خود ضعیف عمل کرده‌اند و این مسئله می‌تواند به شکل‌گیری چالش‌های جدی در آینده منجر شود.

وی با تأکید بر این‌که حس محوری یادگیری در کودکان متفاوت است، افزود: بعضی از کودکان به واسطه بینایی بهتر یاد می‌گیرند و برخی دیگر از طریق شنوایی. توجه به این تفاوت‌ها و برنامه‌ریزی برای تقویت آن‌ها ضروری است.

طهماسبی با انتقاد از تناقض در رفتار و گفتار برخی والدین، عنوان کرد: پدر و مادری که در خانه بر خواندن آیه و حدیث تأکید دارند، اما در عمل خلاف آن رفتار می‌کنند، نمی‌توانند انتظار داشته باشند که فرزندشان تنها حرف‌های آنان را بپذیرد و تحت تأثیر عمل آن‌ها قرار نگیرد.

وی به روند افزایش جرم در دنیا و کاهش سن ارتکاب جرم اشاره کرد و گفت: اگرچه ورودی‌های آموزشی از لحاظ کمیت و تنوع افزایش یافته، اما کیفیت تربیت به شدت کاهش یافته است، این مسئله در نهایت به افزایش جرم در نسل جدید منجر شده است.

طهماسبی با استناد به حدیثی از امام علی(ع)، افزود: تربیت فرزندان برای زمانه خودشان به معنای شرکت در کلاس‌ها و برنامه‌های مختلف نیست، بلکه باید صفات انسانی را در آن‌ها تقویت کرد تا بتوانند در مواجهه با دنیای پر از صفات حیوانی و درنده‌خویی، انسان بمانند و انسانی زندگی کنند.

رئیس کل دادگستری یزد تأکید کرد: تربیت نسل آینده نیازمند دقت، استفاده از تمام استعدادهای کودکان و هماهنگی کامل میان گفتار و رفتار والدین است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به کشته و آواره شدن بیش از 20 هزار کودک در لبنان و غزه، از بی‌تفاوتی و هزینه‌های بی‌هدف در جامعه انتقاد کرد و گفت: پولی که صرف برخی برنامه‌های بی‌اهمیت می‌شود، چندین برابر کمک‌های انسان‌دوستانه به کودکان آواره است. این رفتارها نشان‌دهنده فقر انسانی در جامعه است.

انتهای پیام/781