شناسهٔ خبر: 69801788 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

رئیس جمهور: فضاهای آموزشی، متناسب با نیازها، وضعیت و اقلیم هر منطقه طراحی شود

 رئیس جمهور بر لزوم تغییر در روش‌های آموزشی متناسب با اقلیم و شرایط هر شهر و استان، پیوند انگیزه، دانایی و مهارت در فضاهای آموزشی تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بولتن نیوز به نقل از فارس،  رئیس جمهور بر لزوم تغییر در روش‌های آموزشی متناسب با اقلیم و شرایط هر شهر و استان، پیوند انگیزه، دانایی و مهارت در فضاهای آموزشی تاکید کرد.
دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز دوشنبه در جلسه «بررسی کیفیت آموزش و مهارت‌های پایه‌ای دانش‌آموزان»، لزوم ایجاد تحول در ساختار، برنامه، مدیریت و منابع آموزش و پرورش را به عنوان راهبرد مهم دولت برای تقویت و ارتقای نظام آموزشی کشور مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت:‌ در بخش ساختار ما باید به دنبال تغییر فضای کلاس‌های درس باشیم و در این راستا لازم است فضای کلاس و محیط‌های آموزشی، متناسب با نیازها، وضعیت و اقلیم هر منطقه طراحی شود.

برچسب‌ها: