شناسهٔ خبر: 69797207 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

همایش یاوران اشتغال مددجویان کمیته امداد برگزار شد

با حضور وزیر اقتصاد و رئیس کمیته امداد، همایش یاوران اشتغال مددجویان کمیته امداد برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  همایش یاوران اشتغال مددجویان کمیته امداد با حضور عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد، مدیران بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌ها برگزار شد.
رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به برگزاری جشن خودکفایی ۱۰۰ هزار مددجو در سال گذشته، گفت: سال گذشته ۳۵ هزار میلیارد تومان سهم تسهیلات اشتغالزایی مددجویان این نهاد حمایتی بود که حدود ۷5 درصد از این مبلغ جذب شد.
وی افزود: با پرداخت تسهیلات در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۶۷ هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی در کمیته امداد ایجاد شد.

بختیاری به برنامه مهارت‌آموزی مددجویان اشاره و تاکید کرد: حدود یک میلیون و ۴۲۵ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد مستعد اشتغال هستند که از این میزان بیش از ۶۰۰ هزار نفر بانوان سرپرست خانوار هستند ، همچنین بیش از ۹۰۰ هزار نفر از این آمار در مناطق روستایی زندگی می‌کنند و تعداد افراد مستعد اشتغال در رده سنی ۱۸ تا ۴۰ سال بیش از ۹۰۰هزار نفر است.


وی افزود: ۵۳۱ هزار نفر نیز آماده راه‌اندازی طرح اشتغال هستند که اگر تسهیلات اشتغال را دریافت کنند، می‌توانند به توانمندی برسند.
رئیس کمیته امداد گفت : اگر تسهیلات اشتغال در اختیار مددجویان قرار گیرد، سالانه بیش از ۲۴ هزار میلیارد تومان از بیت‌المال که صرف مستمری خانواده‌های تحت حمایت می‌شود، صرفه‌جویی می‌شود.


وی با اشاره به نام زیبای یاوران اشتغال برای این مراسم از همکاری و حمایت بی‌دریغ مدیران عامل بانک‌ها و بانک مرکزی قدردانی کرد و گفت: در سال گذشته با وجود اینکه در بودجه عمومی کشور ۳۵ هزار میلیارد تومان برای کمیته امداد پیش‌بینی شده بود و تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری در اولویت بانک‌ها قرار داشت، مدیران عامل بانک‌ها و بانک مرکزی با وجود تمام مشکلات منابع و مصارف، دست ما را گرفتندو با وجود ناترازی‌ها، توانستیم بیش از 70 درصد از این بودجه را در استان‌ها جذب کنیم. به همین دلیل، از وزیر اقتصاد و دارایی و بانک‌ها قدردانی می‌کنیم.


بختیاری افزود: سال گذشته ،مجموع تسهیلاتی که از بانک‌ها، استانداری‌ها، و صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت دریافت کردیم، به ۳۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسیدو در مجموع توانستیم ۷۵ درصد از تسهیلات کل را جذب کنیم و گام‌های مهمی در راستای توانمندسازی مددجویان برداریم.