شناسهٔ خبر: 69790233 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

دیوید میلر: صهیونیسم و اسلام هراسی دو روی یک سکه هستند/ اسلام هراسی یک ابزار صهیونیستی برای حمایت از اشغالگری اسرائیل است

صاحب‌خبر -

شفقنا- «دیوید میلر» پروفسور انگلیسی گفت: اسلام هراسی صرفا یک مورد تصادفی و گاه و بی گاه ناشی از  نژادپرستی و نفرت نیست، بلکه ابزار سیستماتیک صهیونیست ها است که در خدمت اهداف سیاسی و استعماری، به ویژه حمایت از اشغالگری اسرائیل و توجیه آن قرار گرفته است.

به گزارش شفقنا، الجزیره نوشت: این استاد دانشگاه انگلیسی متخصص در جامعه شناسی سیاسی در بخشی از برنامه «المقابله» در شبکه الجزیره- تصویری دقیق از تحلیل روابط پیچیده اسلام هراسی و جنبش صهیونیسم بر اساس سال ها تحقیق و بررسی ارائه کرد.

میلر در ادینبورگ، اسکاتلند بزرگ شد، جایی که او در همان ابتدا متوجه شکاف های مذهبی و اجتماعی  شد که ماهیت استعمار شهرک نشینی را منعکس می کرد، و از این تجربه علاقه او به مسائل سیاسی و بشردوستانه آغاز شد به طوری که مبارزه مردم ایرلند علیه اشغالگری را با مسئله فلسطین ربط داد.

میلر در طول یک دهه کامل تحقیق و پژوهش فاش کرد که اسلام هراسی صرفا یک پدیده خودانگیخته نیست، بلکه یک ابزار سیاسی است که ریشه های آن به اواسط دهه 1980 باز می گردد.

وی در یکی از تحقیقات عمیق خود دریافت که اصطلاح «تروریسم اسلامی» برای اولین بار در کنفرانسی که در اواسط دهه 1980 در واشنگتن دی سی سازماندهی گشت، ابداع شد و توسط 13 انجمن و موسسه تامین مالی شد که 12 مورد آن متعلق به جنبش صهيونیزم و بنيامين نتانياهو بود كه در حال حاضر نخست وزیری اسرائيل را بر عهده دارد.

این پروفسور انگلیسی از دیدگاهی آکادمیک شروع کرد که استعمار شهرک نشینان را با مفهوم «ترس غیرمنطقی از اسلام» پیوند می داد و نقش محوری جنبش صهیونیستی را در تحکیم اسلام هراسی برای تأمین منافع سیاسی و استراتژیک خود آشکار می کرد.

میلر با بیان اینکه که اسلام هراسی به عنوان وسیله ای برای خاموش کردن صداهای حامی آرمان فلسطین، اعم از مسلمان و غیرمسلمان، استفاده می شود، تصریح کرد: این روند از طریق شبکه‌های صهیونیستی با نفوذ گسترده مدیریت می‌شود و نشان می‌دهد که این شبکه‌ها برای شیطان‌سازی اعراب و مسلمانان و پیوند آنها با تروریسم به هدف تضعیف مشروعیت بین‌المللی آن‌ها کار می‌کنند.

این محقق بریتانیایی افزود: اسلام هراسی صرفا  یک حالت محلی یا اروپایی است، بلکه بخشی از یک پروژه جهانی است که از طریق مراکز نفوذ رژیم صهیونیستی مدیریت می‌شود و هدف آن تغییر شکل افکار عمومی در غرب به گونه‌ای است که با هر جنبش فلسطینی یا حمایت بین‌المللی از فلسطینی‌ها مخالفت کند.

وی با اشاره به اینکه انگلیس مصداق زنده این سیاست‌ها است، زیرا انجمن‌ها و ابتکارات اسلامی حامی فلسطین به هدف اصلی حملات رسانه‌ای و سیاسی تبدیل شده‌اند، به تجربه شخصی خود در مواجهه با تلاش‌ها برای خاموش کردن صدای خود به عنوان یک دانشگاهی به دلیل مواضعش علیه صهیونیزم و اسلام هراسی اشاره کرد و ادامه داد: این اقدامات بر افتراهای شخصی و حرفه‌ای و ترویج سخنان نفرت‌انگیز علیه آن‌ها متکی است تا آنها را از جوامع خود جدا کرده، از حمایت نهادهای دانشگاهی و رسانه‌ای محروم کنند.

دیوید میلر  با بیان اینکه این اقدامات  با هدف ایجاد حالت ترس و ارعاب در بین دانشگاهیان و فعالان و عدم بیان مواضع طرفدار فلسطین یا ضد صهیونیستی  مطرح می شود، تاکید کرد که این اقدامات نشان دهنده میزان تسلط لابی صهیونیستی بر صحنه دانشگاهی و سیاسی در غرب است.

این استاد دانشگاه به عنوان مثال به تجربیات شخصی خود در دانشگاه بریستول اشاره کرد و گفت: در پی سخنرانی ای که در آن به نقش جنبش صهیونیستی در ترویج اسلام هراسی پرداخته بود، مورد حمله قرار گرفت و دانشگاه تحت فشار سازمان های صهیونیستی تصمیم به اخراج او گرفت.

میلر به شرح ماهیت شبکه نفوذ صهیونیست ها در بریتانیا پرداخت و توضیح داد: این شبکه شامل سازمان هایی مانند «سازمان جهانی صهیونیسم»، «صندوق ملی یهودیان»، «کرن هایسود» و «آژانس یهودی» است.

وی با تاکید بر اینکه این سازمان ها نه تنها دولتی و دارای مجوز هستند، بلکه از حمایت های مالی و سیاسی قابل توجهی نیز برخوردارند، خاطرنشان کرد: این شبکه ها برای نشان دادن صهیونیسم به عنوان یک جنبش مشروع و انسان دوستانه تلاش می کنند و در عین حال مستقیما در پاکسازی قومی فلسطینی ها مشارکت دارند.

میلر به شکاف عمیق در برخورد با انجمن های خیریه اسلامی در مقایسه با همتایان صهیونیست آنها اشاره کرد و افزود: در حالی که جوامع اسلامی با تحقیقات مکرر و تعطیلی اجباری روبرو هستند، اقدامات غیرقانونی جوامع صهیونیستی که از پاکسازی قومی و ارتش اسرائیل حمایت می کنند نادیده گرفته می شود. این سوگیری نهادی است، زیرا نهادهای نظارتی مانند کمیسیون خیریه در بریتانیا توسط شخصیت‌هایی که به دلیل تمایلات صهیونیستی خود شناخته می‌شوند کنترل می‌شوند.

وی در ادامه از نقش رسانه ها و نظام آموزشی بریتانیا در ترویج روایت صهیونیست ها و تحریف حقایق درباره فلسطین به شدت انتقاد و تاکید کرد که آموزش نقش اساسی در القای افکار نژادپرستانه نسبت به فلسطینی ها دارد و  هر گونه همدردی با حقوق آنها را مذموم می شمارد. .

این محقق ادامه داد: جنبش صهیونیستی از اسلام هراسی به عنوان ابزاری برای تضمین تداوم اشغالگری اسرائیل و توجیه آن برای جهانیان استفاده کرده است . نفرت از اسلام تنها بخشی از راهبرد گسترده تر با هدف تقویت هژمونی صهیونیست ها در منطقه است.

پروفسور انگلیسی علیرغم تمام فشارهایی که در معرض آن بود، بر تعهد خود به بیان حقیقت و دفاع از حقوق فلسطینیان تاکید و بر اهمیت کار جمعی بین دانشگاهیان و فعالان برای افشای فریب صهیونیست ها و افزایش آگاهی نسبت به مسئله فلسطین اشاره کرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه صهیونیسم و ​​اسلام هراسی دو روی یک سکه هستند و اولی از دومی برای توجیه سیاست های ظالمانه خود بهره برداری می کند، بیان کرد: سخنان نفرت انگیز علیه مسلمانان در غرب بخشی از یک سیستم یکپارچه است که هدف آن ایجاد فضای خصمانه برای هر جنبشی است که طرفدار قضیه فلسطین است.

متن خبر در الجزیره