شناسهٔ خبر: 69787596 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ۱۹دی | لینک خبر

بیش از ۳۶۷ تُن عسل در قم تولید شد

19 دی آنلاین: معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان تولید سالانه عسل در قم نسبت به سال گذشته افزایش یافته‌ و به بیش از ۳۶۷ تُن رسیده‌است.

صاحب‌خبر -
منصور دیان اردستانی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این رابطه بیان کرد: با توجه به اتمام فرآیند سرشماری سراسری زنبورستان‌های کشور در سالجاری، خوشبختانه علی رغم مشکلات و چالش‌های موجود و شرایط نامناسب آب و هوایی و پوشش گیاهی استان، با تدابیر اندیشیده شده و همت تشکل استانی و زنبورداران زحمت کش، عملکرد کلی صنعت زنبورداری استان نسبت به سال گذشته بهبود داشته‌است.
وی افزود: در همین رابطه تعداد زنبورستان‌های استان قم با ٨.٦١ درصد رشد به ٣٥٣ زنبورستان رسید و تعداد کندوها با رشد حدود ۲ درصدی به ٣٣ هزار و ١٧٥ کلنی افزایش یافت.
وی ادامه داد: در همین راستا میزان عسل تولیدی در استان در سالجاری با هفت درصد رشد به ٣٦٧ هزار و ١٣٣ کیلوگرم رسید که با وجود مشکلات یاد شده برای استان قم، رقم قابل توجهی می‌باشد.
گفتنی است حدود ۶۴۰ نفر به صورت مستقیم در صنعت زنبورداری استان مشغول به کار هستند، در این حوزه با تمرکز بر روی افزایش سطح تولید محصولات جانبی مرتبط با زنبور عسل، ایجاد ارزش افزوده بیشتر در صنعت زنبورداری استان و ارتقا درآمد بهره‌برداران مورد نظر است.

برچسب‌ها: