شناسهٔ خبر: 69780890 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

سرلشکر جعفری: رفع چالش‌ها در گرو نقش‌آفرینی گسترده مردم است

فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیةالله‌الاعظم با تأکید بر لزوم مشارکت گسترده مردم به‌ویژه جوانان انقلابی برای عبور از چالش‌های موجود، گفت: نیازمند فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی گسترده‌تر و مؤثرتر هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سرلشکر «محمدعلی جعفری» قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیةالله الاعظم در مراسم اختتامیه جشنواره انصار، با اشاره به نقش نیرو‌های انقلابی در پیشبرد گام دوم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: نیرو‌های مردمی و حزب‌اللهی باید با انسجام و روحیه جهادی به تحقق اهداف انقلاب یاری رسانند.

سرلشکر جعفری با اشاره به گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب، با بیان اینکه اکنون نیازمند فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی گسترده‌تر و مؤثرتر هستیم، گفت: پیشرفت‌های بین‌المللی انقلاب اسلامی با سرعت بیشتری نسبت به داخل کشور پیش می‌رود و همدلی نیرو‌های انقلابی در داخل کشور برای حفظ و تداوم این حرکت ضروری است.

قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیةالله الاعظم همچنین با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، تأکید کرد: مشارکت گسترده مردم، خصوصاً جوانان انقلابی، برای عبور از چالش‌های کنونی الزام‌آور است. شبکه‌سازی گروه‌های جهادی محلی و مردمی، راهکار مؤثری برای تقویت ساختار اجتماعی و فرهنگی کشور است.

وی با مقایسه وضعیت فعلی با دوران دفاع مقدس، بیان کرد: همان‌گونه که بسیج مردمی در آن دوران منجر به پیروزی‌های نظامی شد، امروز نیز سازماندهی شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر خودجوشی و انگیزه‌های اصیل انقلابی ضروری است.

در این نشست، به موانع موجود بر سر راه سازماندهی نیرو‌های مردمی اشاره و تأکید شد که با انسجام بیشتر میان این نیرو‌ها می‌توان بر مشکلات فائق آمد.

سرلشکر جعفری همچنین از فعالان خواست تا با تلاش جدی در تقویت و گسترش شبکه‌های مردمی، به تحقق اهداف انقلاب اسلامی در گام دوم کمک کنند.

انتهای پیام/ 241