شناسهٔ خبر: 69777455 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار تاکید کرد

لزوم پرداخت سهم ۰.۵ درصد کتابخانه‌های عمومی از سوی شهرداری‌های استان سمنان

استاندار سمنان خواستار پرداخت سهم ۰.۵ درصدی درآمد شهرداری‌ها به کتابخانه‌های عمومی شد.

صاحب‌خبر -

سیدمحمدرضا هاشمی امروز (۲۷ آبان‌ماه) در جشن کتاب استان و تجلیل از فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی که به بهانه سی‌ودومین دوره هفته کتاب با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه سمنان و جمعی از مدیران، نویسندگان و مولفین و فعالان کتاب‌خوانی و کتابداری در سالن اجتماعات کتابخانه عمومی سمنان برگزار شد اظهار کرد: برخی از شهرداری‌ها در استان سمنان این سهم ۰.۵ درصدی را به موقع پرداخت می‌کنند، اما برخی در پرداخت آن تعلل دارند که انتظار می‌رود با پرداخت این سهم، حق کتابخانه‌های عمومی را پرداخت کنند. 

وی با بیان اینکه شوراها و شهرداری‌ها باید حامی اصلی فرهنگ کتابخوانی باشند ادامه داد: پرداخت به موقع این سهم ۰.۵ درصدی می‌تواند به رشد و توسعه کتاب و کتابخوانی در استان کمک کند. 

استاندار سمنان با بیان اینکه استان سمنان در بحث کتابخانه‌ها و کتابخوانی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد افزود: خوشبختانه سطح بالای سواد در استان سبب شده که خانواده‌ها در این استان شناخت خوبی از فرهنگ کتاب و کتابخوانی و ضرورت توجه به آن داشته باشند. 

وی با اذعان به اینکه هیچ چیزی جای مطالعه و کتاب را نمی‌گیرد تصریح کرد: هر روز، روز کتاب و کتابخوانی است و حمایت از فرهنگ کتابخوانی نباید محدود به هفته کتاب و کتابخوانی شود. 

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی استان با ابراز خرسندی از تعدد کتابخانه‌های عمومی در استان گفت: بیش از ۸۰ کتابخانه عمومی در سطح استان فعالیت دارند که ۵۰ باب آن در مناطق شهری و ۳۰ باب نیز در مناطق روستایی فعالیت دارند. 

هاشمی به برخورداری همه مناطق از فضاهای کتابخانه‌ای پرداخت و اضافه کرد: خوشبختانه امروز فعال‌ترین کتابخانه عمومی استان در دورافتاده‌ترین منطقه استان یعنی در خارتوران قرار دارد. 

استاندار سمنان با اشاره به انتخاب سمنان به عنوان پایتخت کتاب کشور ادامه داد: انتخاب شهر سمنان به عنوان پایتخت کتاب ایران، گویای این است که مردم استان سمنان مردمی دوستدار کتاب هستند. 

وی با بیان اینکه فرهنگ مردم استان با فرهنگ کتاب و کتابخوانی عجین شده است، افزود: بالاتر بودن میانگین سطح سواد، کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان، سرانه مناسب مطالعه و شاخص‌هایی از این دست، نتیجه غنای فرهنگی در استان است. 

وی با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای تجلیل از مولفین، کتابداران و مترجمین برتر استان اظهار کرد: تجلیل از نویسندگان و فعالان حوزه کتاب در حقیقت تجلیل از فرهنگ کتابخوانی در استان است. 

انتهای پیام