علی یادگاری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اهمیت توزیع عادلانه دارو اظهار کرد: یکی ار رویههایی که شرکتهای پخش دارو در پیش گرفتهاند نیز سبدفروشی است که این امر رویکردی غیرمنطقی است و باید اصلاح شود تا داروهای مورد نیاز بدون هیچگونه محدودیتی به دست بیماران برسد.
وی افزود: شرایطی که برخی شرکتهای پخش دارو برای داروخانهها ایجاد میکنند، از جمله الزام به خرید اقلام غیرضروری در کنار داروهای ضروری، میتواند دسترسی عادلانه به دارو را برای بیماران دچار چالش کند، در این راستا سازمان غذا و دارو در تلاش است تا با اجرای نظارتهای بیشتر، شرایطی فراهم کند که زنجیره توزیع دارو شفافتر و مبتنی بر نیازهای واقعی انجام شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: شرکتهای پخش دارو باید بر اساس اصول حرفهای و مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند و توزیع داروهای حیاتی را به شکل مستقل و بر اساس اولویتهای سلامت عمومی انجام دهند. بنابراین تمامی داروخانهها باید در صورت مشاهده سبد فروشی از سوی شرکتهای پخش دارو، موارد را به بازرسی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اعلام کنند.
یادگاری خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک با اجرای برنامههای نظارتی و استفاده از سامانههای هوشمند، در تلاش است تا تمامی مراحل تأمین و توزیع دارو به گونهای انجام شود که بیماران بتوانند به راحتی به داروهای مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند و در تامین دارو با هیچ مشکلی مواجه نشوند.
انتهای پیام/711/
∎