مهرافروز در خصوص برنامهها و اقدامات کمیته امداد در بحث کمک به ازدواج جوانان تحت پوشش کمیته امداد نیز خاطرنشان کرد: پرداخت وامهای اشتغال به جوانان مستعد اشتغال دهکهای ۱ تا ۵، برگزاری دورههای آموزشی مهارتآموزی برای جوانان، انجام کاریابی و اشتغال جوانان، ارائه خدمات تحصیلی دانشجویی و دانشآموزی برای فرزندان تحت حمایت، ارائه خدمات مشاورهای، پرداخت کمک هزینه ازدواج برای فرزندان پسر تحت حمایت، تحویل جهیزیه به نوعروسان، برگزاری دورههای آموزشی تحکیم بنیان خانواده از جمله این برنامههاست.
رئیس اداره هدایت شغلی کمیته امداد مازندران گفت: در ۷ ماه سالجاری برای ۱۷۹۶ نفر آموزش در سطوح مهارتی، به روز رسانی مهارتها و افزایش بهره وری و مهارت تابستانه (دانش آموزی) برگزار شد.
قاسم فغانی پور زارمی با بیان اینکه برگزاری دورههای آموزشی برای مددجویان یکی از فعالیتهای کمیته امداد در راستای توانمند سازی است افزود: افراد بهرهمند شده از این دورههای آموزشی، زنان سرپرست خانواده، فرزندان تحت حمایت، مجریان طرح اشتغال و… بودند.
وی با اشاره به اینکه آموزشهای مهارتی به مددجویان کمیته امداد سبب توانمندسازی آنها در حرفههای گوناگون، دستیابی به شغلی پایدار و مشارکت در فعالیتهای اقتصادی شده است افزود: در ۷ ماه سالجاری۲۱۰۰ درخواست اشتغال بررسی شده و هر یک از متقاضیان از مشاوره کسب و کار بهرمند شدند و پس از استعداد سنجی تعداد ۱۷۹۶ نفر به دورههای آموزش مهارتی مراکز فنی و حرفهای، آموزشگاههای آزاد فنی، جهاد دانشگاهی، جهاد کشاورزی و… معرفی و در پایان دوره موفق به اخذ مدرک مهارتی شدند.
فغانی پور با اشاره به اینکه مددجویان پس از گذراندن دورههای آموزشی میتوانند از تسهیلات اشتغال کمیته امداد برای ایجاد کسب و کار مناسب و رسیدن به استقلال مالی استفاده کنند گفت: در هفت ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۲۷۴۴ مجری طرح اشتغال موفق به اخذ تسهیلات از کمیته امداد شدند که این مجریان نیز موفق به گذراندن دوره آموزش پایدارسازی با همکاری شرکتهای دانش بنیان با هدف نوآوری و بروزرسانی در کسب و کارها شدند.
وی بیان داشت: در تابستان امسال ۴۵۳ دانش آموزان مقطع متوسطه در دوره آموزش مهارت تابستانه با کمک سازمان فنی و حرفهای شرکت کردند.
نشست شورای اداری بهزیستی گیلان با حضور آریا طوفانی مدیرکل بهزیستی گیلان و مسئولان شهرستان ماسال در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
مدیرکل بهزیستی گیلان در این نشست گفت: ساخت و واگذاری ۳۱۴ خانه به مددجویان بهزیستی استان با مشارکت بنیاد مسکن و راه و شهرسازی گیلان، تعهد این اداره کل تا پایان امسال است که تاکنون ۱۶۰ واحد واگذار شده و بقیه هم با کمک خیران استان آماده و به مددجویان واگذار خواهد شد.
آریا طوفانی افزود: بهزیستی گیلان ۷۴۰ مسکن نیمه کاره و در حال ساخت نیز در سراسر استان دارد که پس از تکمیل، در سال آینده واگذار خواهد شد.
وی از وجود ۹ هزار و ۵۰۰ معلول مددجوی بهزیستی بیکار در گیلان خبر داد و اضافه کرد: این معلولان علاوه بر مستمری و حق پرستاری، یک یا ۳ میلیون تومان کمک هزینه معیشتی هم دریافت میشود.
مدیر کل بهزیستی گیلان با اشاره به پرداخت تسهیلات ۴ درصد به مددجویان برای ایجاد شغل، گفت:: مصوب شد امسال برای هزار و ۵۴۰ مددجوی این نهاد با ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار شغل ایجاد شود که تاکنون ۴۰ درصد این طرح اجرایی شد و بقیه نیز تا پایان سال محقق خواهد شد.تعهد برای خانه دار شدن مددجویان بهزیستی گیلان
آریا طوفانی افزود: در این نشست مصوب شد یک میلیارد تومان وام کم بهره ودیعه مسکن به مددجویان شهرستان ماسال که مستاجرند پرداخت شود.
حجت الاسلام موسوی امام جمعه ماسال هم در این نشست ضمن قدردانی، از تلاشهای شبانه روزی کارکنان بهزیستی برای خدمت رسانی به مددجویان بهزیستی و تاکید بر گسترش این خدمت رسانی، گفت: باید از تمامی ظرفیتها و فرصتهای موجود در منطقه برای خدمت رسانی به محرومان و نیازمندان جامعه استفاده شود.
همچنین غلامرضا گیل چالانی فرماندار ماسال هم برنامه ریزی، حمایت و تعامل مسئولان برای خدمت رسانی به اقشار مختلف مردم به ویژه محرومان و مددجویان را ضروری دانست و بر ضرورت انجام اقدامات لازم برای ارتقا رفاه اجتماعی و حل مشکلات مددجویان بهزیستی تاکید کرد.
در ادامه این جلسه، معاونان حوزههای تخصصی و روسای ستادی و شهرستانها هم عملکرد حوزه کاری خود را تشریح و در خصوص رفع نیازمندیها و حل مشکلات برای خدمت رسانی به جامعه هدف، گفتگو و تبادل نظر کردند.