شناسهٔ خبر: 69775975 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت صنعت، معدن و تجارت | لینک خبر

نماینده بیجار با اشاره به سفر وزیر صمت به استان کردستان؛

مردم ببینند مسئولان پشت میزنشین نیستند، دلگرم می‌شوند/ سفر وزیر صمت به استان‌های محروم بازخوردهای مثبتی دارد

نماینده مردم بیجار در مجلس با بیان اینکه سفر وزیر صمت به استان کردستان برکات زیادی دارد، گفت: وقتی مردم می‌بینند شخص وزیر به همراه معاونان خود برای پیگیری پروژه‌ها به مناطق محروم و مرزی سفر کرده، دلگرم می‌شوند؛ این کار بازخوردهای مثبتی دارد.

صاحب‌خبر -

«علیرضا زندیان» ، در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت صمت (شاتا) در خصوص اهمیت سفر استانی وزیر صمت به استان کردستان، اظهار کرد: سفرهای استانی دولت چهاردهم و وزرا شروع شده و کردستان به‌دلیل پتانسیل‌های چندجانبه کشاورزی و معادن فراوان سنگ آهن و برخورداری از 210 کیلومتر مرز مشترک با اقلیم کردستان و همچنین منطقه آزاد بانه و مریوان، از ظرفیت بالای توسعه برخوردار است؛ به‌همین دلیل وزیر صنعت، معدن و تجارت استان کردستان را به عنوان دومین مقصد استانی خود انتخاب کرده است.

وی ادامه داد: استان کردستان در توسعه اقتصادی و بالابردن تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه و تاثیرگذاری بر اقتصاد کشور، ظرفیت ویژه‌ای دارد.

نماینده مردم شریف بیجار در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اهداف سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان کردستان، تاکید کرد: سفر وزیر صنعت به استان کردستان به‌منظور بازدید از روند زنجیره فولاد در کردستان و تشکیل جلسه و ملاقات با فعالان اقتصادی و صنعتی استان است.

وی با بیان اینکه معادن سنگ آهن کردستان جنس بسیار مرغوبی دارد، افزود: در وهله اول، شهرستان بیجار بیشترین سنگ آهن استان را دارا است. پس از آن شهرستان قروه و بعد از آنها سقز دارای چنین ظرفیتی است اما به خوبی از این ظرفیت‌ها استفاده نمی‌شود.

زندیان همچنین اضافه کرد: طی سال‌های اخیر، زنجیره فولاد ، یعنی احداث دو واحد گندله سازی یک میلیون تنی و آهن اسفنجی ۱.۶ میلیون تنی در شهرستان بیجار در دستور کار بوده است. زنجیرفولاد در فضایی مجزا به وسعت حدود ۳۰ هکتار برای هریک از آنها در منطقه شکل گرفت. لذا با فعالیت دولت سیزدهم و پیگیری‌های مجلس، کارخانه گندله سازی شهرستان بیجار آغاز به کار کرد و اکنون نزدیک به ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امید است با پیگیری های دولت جدید به بهره برداری برسد.

وی در ادامه یادآور شد: همانطور که شرکت سرمایه‌گذاری و مجری پروژه اعلام کرده است، پیش بینی می‌شود دو پروژه گندله سازی و آهن اسفنجی تا سال آینده به بهره‌برداری برسند.

نماینده مردم شریف بیجار در مجلس شورای اسلامی، ظرفیت اشتغالزایی مستقیم این پروژه را چیزی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر دانست و افزود: علاوه بر ظرفیت اشتغال 400 نفری به صورت مستقیم، چیزی حدود یکهزار نفر نیرو هم به طور غیرمستقیم جذب آن خواهد شد.

وی ادامه داد: پروژه آهن اسفنجی هم همینطور است و حدود 500 نفر پرسنل مستقیم خواهد داشت که طبق براوردها سال 1405 به بهره‌برداری می‌رسد؛ پروژه‌ای که درآمدزایی آن برای کردستان و کل کشور قابل توجه خواهد بود.

زندیان اظهار امیدواری کرد که با شکل‌گیری زنجیره فولاد در شهرستان بیجار و قروه، خام فروشی ممنوع و ارزش افزوده ایجاد شود؛ همچنین مانع از مهاجرت مردم این مناطق به کلانشهرها شود. مهاجرتی که بیشترین آسیب را به بیجار وارد کرده است.

وی با اشاره به اینکه وزیر صمت با توجه به حساسیت مهاجرت و آسیب‌های منطقه تصمیم گرفت از کردستان بازدید کند، خاطرنشان کرد: لذا اطمینان دارم این بازدید تاثیر زیادی بر سرعت گرفتن اجرای پروژه‌های منطقه دارد.

نماینده مردم شریف بیجار در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: قطعا مشاهده عینی و میدانی وزیر از سرمایه گذاری که جمهوری اسلامی در کردستان به منظور تولید کالای استراتژیکی مثل فولاد انجام داده، در تسریع کار اثرگذار است.

وی با تاکید بر اینکه ما نمایندگان از سفر وزیر صمت به استان کردستان استقبال می‌کنیم، تصریح کرد: این سفر برکات زیادی دارد، چرا که وقتی وزیر صمت به همراه معاونان و کارشناسان خود در مناطق محروم حاضر می‌شود، بیشتر در جریان مشکلات و ضعف‌ها قرار می‌گیرد.

زندیان همچنین گفت: این کار باعث دلگرمی مردم می‌شود چرا که می‌بینند مسئولان آنها پشت میزنشین نیستند و در میان مردم و به دنبال اجرای پروژه‌ها هستند. این اقدام باعث دلگرمی مردم و کسانی که در مناطق محروم زندگی می کنند خواهد بود و بازخورد مثبتی دارد.

انتهای پیام/