عباس بلوچی در نشست توجیهی برنامه جامع مبارزه با بیماری تب دنگی اظهار کرد: در چابهار با تبیین خطرات بیماری تب دنگی توسط حوزه معاونت بهداشت دانشکده، شاهد یک هم افزایی در بین آحاد جامعه، دستگاههای اجرایی و نهادهای حاکمیتی در جهت بهسازی محیط و عاری سازی منطقه از وجود این پشه خطرناک هستیم که جای تقدیر دارد.
وی با تشریح فواید و نتایج تلاش جمعی در جامعه در جهت کنترل و مهار بیماریهای همه گیر، افزود: در سطح کشور و وزارت بهداشت، یک عزم جدی برای کمک به دانشکده علوم پزشکی چابهار مبنی بر جلوگیری از طغیان تب دنگی و کنترل پشه آئدس ایجاد شده است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با اشاره به اهمیت و حساسیت موضوع و با تاکید بر بهسازی محیط و سالم نگه داشتن محیط اطراف زندگی، این جلسهی آموزشی را فرصت بسیار ارزشمندی دانست تا بوسیله علما و ائمه مساجد، شهروندان بیش از پیش توجیه و بر لزوم رعایت دستورالمعلهای بهداشتیِ ارائه شده به آنها توسط تیم های فعال حوزه معاونت بهداشت، ترغیب شوند.
وی اصلی ترین راهکار مقابله با این پشه را از بین بردن مکانهای رشد و تکثیر عنوان کرد و گفت: آبهای راکد، رهاسازی فاضلاب خانگی، لاستیکهای فرسوده که احتمال جمع شدن آب در آن وجود دارد مکانهای مناسبی برای رشد و تکثیر این پشه هستند.
بلوچی با اشاره به تشدید اقدامات آموزشی و اطلاع رسانی گسترده در خصوص پشه آئدس در ۶ شهرستان حوزه دانشکده علوم پزشکی چابهار، تصریح کرد: آموزش صحیح و اطلاعرسانی هدفمند باعث آگاهی بخشی به مردم میشود تا محیط پیرامون خود را از وجود این پشه پاکسازی کنند.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در چابهار نیز به اهمیت مسائل بهداشتی در جامعه اشاره و رعایت آن را بر همگان لازم دانست و بر عملیاتی سازی تمام برنامه های پیرامون این موضوع تاکید کرد.
حجتالاسلام جواد عبدالهی با اشاره به اقدامات نتیجه بخش انجام گرفته از سوی دانشکده علوم پزشکی در کنترل این بحران، با تأکید بر استمرار همکاری های آن نهاد و جامعه روحانیت با دستگاه های ذیربط در جهت تبیین مسائل برای مردم، خطاب به روحانیون حاضر در جلسه گفت: لازم است که روحانیت و ائمه مساجد در برنامه جامع مبارزه با پشه آئدس، ابتدا از خانه و محل زندگی خود شروع کرده تا ضمن الگو سازی برای مردم، با کلام نافذِ خود تاثیر لازم را ایجاد کرده باشند.