شناسهٔ خبر: 69762804 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: سلام نو | لینک خبر

توضیحات صداوسیما درباره سانسور دیدار پزشکیان با محمدعلی موحد

مدیرکل روابط عمومی صداوسیما با انتشار توئیتی درباره علت عدم انتشار دیدار مسعود پزشکیان با محمدعلی موحد توضیح داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلام نو به نقل از خبرآنلاین، مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران ۲۵ آبان ماه همزمان با دومین روز هفته کتاب و کتابخوانی، همراه با سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با محمدعلی موحد شاعر و پژوهشگر دیدار کرد.

به گزارش مهر، در پی این اتفاق سید مهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور از سانسور دیدار رئیس جمهور با محمدعلی موحد توسط صداوسیما انتقاد کرد و در صفحه خود در فضای مجازی نوشت: «استاد محمدعلی موحد از مفاخر ارزشمند فرهنگ و ادب است که با عمر پر برکتی به بلندای بیش از یک قرن بر تارک اندیشه معاصر ایران می درخشد. رسانه ملی خبر دیدار رئیس جمهور با این چهره ماندگار را در همه بخش های خبری سانسور می کند و تازه انتظار مرجعیت رسانه ای دارد. مرحبا به این سلیقه!!»

پاسخ صداوسیما به ادعای سانسور دیدار رئیس جمهور و محمدعلی موحد

حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما نیز در واکنش به این ادعا در شبکه ایکس نوشت: «برخلاف ادعای معاون محترم ارتباطات ریاست جمهوری، ناهماهنگی در تیم رسانه‌ای ریاست جمهوری، علت آشفتگی در پخش خبر دیدار رئیس جمهور محترم با استاد موحد می باشد.

ادعای عدم پخش این خبر در هیچ یک از بخش‌های خبری، نادرست است. این خبر در بخش اخبار فرهنگی ساعت ۲۰ شبکه ۴ جمعه شب پخش شده است.»