حبیب غزنوی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: طرح «وارنیش فلوراید تراپی» در راستای پیشگیری از پوسیدگی دندان 240 هزار دانشآموز مقطع ابتدایی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آغاز شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: 240 هزار دانشآموز حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مقطع ابتدایی و پیش دبستانی در شش پایه در این طرح در دو مرحله که هر 6 ماه انجام میشود وارنیش فلوراید میشوند.
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز امروز در آیین افتتاح این طرح در مدرسه دخترانه شهید راحتی زاهدان با بیان اینکه طرح وارنیش فلوراید یکی از بهترین روشهای پیشگیری از پوسیدگی دندانها در سنین 3 تا 15 سالگی است، گفت: وارنیش فلوراید با ایجاد یک پوشش حفاظتی بر روی دندان تا حدود 70 درصد مانع از پوسیدگی دندانها میشود.
رضا کرد ادامه داد: پوسیدگی دندانها، شایعترین بیماری مزمن دوران کودکی و نوجوانی است که در تمام اقشار جامعه و جوامع شهری و روستایی مشاهده میشود. بهترین زمان برای کنترل بیماریهای دهان و دندان، سنین کودکی است، در این طرح همزمان با آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش آموزان، طرح وارنیش فلوراید نیز به عنوان یکی از بهترین روشهای پیشگیری از پوسیدگی دندان اجرا می شود.
وی عنوان کرد: باتوجه به اهمیت پیشگیری و هزینه های گزاف دندانپزشکی توصیه می شود بعد از هر وعده غذایی و قبل از خواب، از مسواک و خمیر دندان و نخ دندان استفاده کنیم و از مصرف تنقلات، شیرینی جات و... در بین وعده های غذایی جلوگیری شود تا از پوسیدگی دندان ها پیشگیری کرد.
انتهای پیام/
∎