شناسهٔ خبر: 69760476 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

استاندار مرکزی: ظرفیت های استان مرکزی برای توسعه استفاده شود

اراک- استاندار مرکزی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی دقیق و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی کلید تحقق توسعه پایدار این استان است، بر لزوم برنامه‌ریزی و استفاده از ظرفیت‌ها تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی ظهر شنبه در ششمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی اظهار کرد: تعامل و هم‌افزایی همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی این استان در سرشماری عمومی کشاورزی ضروری است تا نتایج دقیق و کاربردی حاصل شود.

وی با تاکید بر اهمیت اجرای برنامه‌های توسعه‌ای، افزود: برنامه‌ریزی دقیق و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، کلید تحقق اهداف توسعه پایدار استان مرکزی است.

استاندار مرکزی بر ضرورت تخصیص بهینه منابع و اجرای پروژه‌های زیرساختی استان تاکید کرد و افزود: با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای، نیاز است که طرح‌ها بر اساس اولویت‌بندی و نیازهای واقعی مردم اجرایی شود.

زندیه وکیلی با تاکید بر اهمیت حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در این نشست شورای توسعه و برنامه ریزی استان مرکزی، گفت: حضور و مشارکت مدیران در این شورا بسیار مهم است و مطابق آن رؤسای دستگاه‌ها باید در تصمیم‌گیری‌ها فعالانه مشارکت داشته و دیدگاه‌های خود را ارائه دهند.

وی تصریح کرد: انجام استعلام‌های آمایشی در مراحل اولیه پروژه‌ها جزو حقوق شهروندی است و می‌تواند از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کند.

استاندار مرکزی، قانون بهره‌وری اراضی کشاورزی را اقدامی ارزنده دانست و افزود: این قانون نقش مهمی در جلوگیری از سوءاستفاده از اراضی دارد و باید به طور جدی پیگیری شود.

وی همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان برای توسعه استانی تاکید کرد.

نقش دهیاران در اجرای طرح سرشماری کشاورزی کلیدی است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی نیز در این نشست از آغاز اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در استان از تاریخ دوازدهم آبان‌ماه به صورت همزمان با سراسر کشور خبر داد و افزود: این طرح به مدت ۴۵ روز ادامه خواهد داشت و برای اجرای آن، ۱۵۳ نفر مشارکت دارند.

نوربخش عسکری ضمن اشاره به چالش‌های اجرای این طرح تصریح کرد: یکی از چالش‌های اصلی، عدم حضور برخی بهره‌برداران کشاورزی است که در این راستا، دهیاران نقش کلیدی در شناسایی و تسهیل ارتباط مأموران سرشماری با این افراد دارند.

شایان ذکر است در پایان این نشست، الحاق ۶۷ هکتار از اراضی شهر نراق در راستای طرح جهش اقدام ملی مسکن، طرح جامع شهرهای رازقان و نیمور، مصوبات مرتبط با کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی و پروژه‌های محیط‌زیست با اکثریت آرا به تصویب رسید.