شناسهٔ خبر: 69755118 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

حجت الاسلام تقدیری مطرح کرد؛

حجت الاسلام تقدیری: مدرسه؛ سفارت‌خانه محور مقاومت است

رئیس بنیاد ملی نوجوان گفت: نوجوان باید تلاش کند مدرسه یا مسجد محل خود را سفارتخانه‌ای برای محور مقاومت و خانه خود را خانه‌ای برای مقاومت تبدیل کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۹۷ از طرف رهبر معظم انقلاب صادر شد؛ اگرچه مخاطب این بیانیه عموم مردم بوده است ولی رهبر انقلاب از نوجوانان و جوانان به عنوان طلاییه داران گام دوم انقلاب یاد کرد.

تعلیم و تربیت و هدایت متناسب نوجوانان در کنار میدان دادن و فرصت آزمون و خطا دادن به آنان از موارد مطرح در این بیانیه بوده است.

حجت الاسلام حامد تقدیری رئیس بنیاد ملی نوجوان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با طرح این سوال که جایگاه نوجوان در انقلاب اسلامی کجاست و نوجوان چه نقشی در این جامعه اسلامی و مخصوصاً در گام دوم انقلاب دارد؛ گفت: حضرت امام خمینی در سال ۱۳۴۲ در پاسخ به این سوال که شما چگونه می‌خواهید انقلاب کنید گفتند سربازان من در گهواره هستند. وقتی به سال ۵۷ می‌رسیم همان سربازان امام خمینی که در سال ۴۲ در گهواره بودند؛ در سال ۵۷ نوجوانانی بودند که انقلاب را رقم زدند.

نوجوانان پیشگام و عامل حرکت انقلاب اسلامی

حجت الاسلام تقدیری افزود: بعد از انقلاب اسلامی هم که در یک جنگ تحمیلی همه کشورهای استعمارگر و غربی بر علیه ایران با صدام همکاری کردند، دیدیم باز هم این نوجوانان بودند که به میدان آمدند؛ ۳۶ هزار شهید نوجوان داریم یعنی در ۸ سال دفاع مقدس تقریباً در هر روز ۱۲ الی ۱۳ نوجوان به شهادت رسیدند.

بخش زیادی از جهاد تولید، جهاد صنعتی، جهاد تعلیم و تربیت یا حتی جهادی که امروز در جبهه مقاومت شاهد آن هستیم؛ به وسیله نوجوانان رقم می‌خورد

وی با اشاره به پویایی و نشاط نوجوانی گفت: نوجوانی که سرشار از پویایی و حرکت است وقتی هویت خود را می‌بیند و درک می‌کند؛ متوجه می‌شود که باید جهاد و مجاهدت خود را در مسیر پیشرفت قرار دهد. همه ما می‌خواهیم رشد و تعالی کشور را داشته باشیم و باید بدانیم که رشد علمی که همان جهاد علمی است با نوجوانان و جوانان رقم می‌خورد. بخش زیادی از جهاد تولید، جهاد صنعتی، جهاد تعلیم و تربیت یا حتی جهادی که امروز در جبهه مقاومت شاهد آن هستیم؛ به وسیله نوجوانان و جوانان رقم می‌خورد. نوجوانانی که قرار است آینده پیشرفت انقلاب اسلامی را رقم بزنند.

رئیس بنیاد ملی نوجوان یکی از مهمترین وجوه جهاد را جهاد تبیین دانست و گفت: نوجوانان به کمک جهاد تبیین می‌توانند روحیه امید و پویایی را به جامعه تزریق کنند.

وی با طرح این سوال که نقش نوجوانان در محور مقاومت چیست گفت: یک نقش و تکلیف برای نوجوانان حفظ روحیه مقاومت و سلحشوری است. نوجوانان باید ایمان را در خود تقویت کنند و عقب نشینی و ترس را در خود از بین ببرند. روحیه شجاعت و سلحشوری در نوجوانان وجود دارد و آنان باید این روحیه را در خود تقویت کنند. دانش آموزان می‌توانند با برنامه‌ها و اردوهای مختلف این ظلم ستیزی و عمل‌گرایی را در خود تقویت کنند. در چنین شرایطی وقتی که این نوجوانان وارد جامعه می‌شوند در رفتارها و مناسبات اجتماعی خود، ظلم را هم نمی‌پذیرند و به راحتی از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنند.

مدرسه؛ سفارت‌خانه محور مقاومت است

حجت الاسلام تقدیری افزود: در کنار این حفظ روحیه سلحشوری و ظلم ستیزی نوجوان باید در تبیین اندیشه‌ها و مسائل روز جهانی هم فعال و کوشا باشد. ظلم و ستم رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم غزه را ببیند؛ نوجوان باید بیندیشد که گام بعدی رژیم صهیونیستی بعد از حمله به غزه و لبنان چیست.

مدرسه و مسجد محله باید سفارت‌خانه مقاومت باشد

وی با بیان اینکه فعال کردن و آگاه‌سازی مدرسه و محله یکی دیگر از تکالیف یک نوجوان است؛ اظهار کرد: این آگاه سازی به این معنا است که نوجوان تلاش کند مدرسه یا مسجد محل خود را سفارتخانه‌ای برای مقاومت کند. خانه خود را خانه‌ای برای مقاومت کنند. همه این‌ها همت‌های نوجوانانه است که آنان می‌توانند با روایت صحیح و با تولید محتوای مناسب این مأموریت را انجام دهند.

رئیس بنیاد ملی نوجوان با بیان اینکه برخی فکر می‌کنند نوجوانی یک دوره بحران زا و پر از آسیب است؛ گفت: برخی با طرح عنوان نسل زد دوره سنی نوجوانی را همراه با بحران و چالش معرفی می‌کنند. در حالی که این نسل نسلی است که می‌تواند هویت بگیرد؛ نسلی که آماده میدان است. نسل هویت پذیر و حرکت دهنده است.

نوجوانان امروز نسلی هستند که می‌توانند گام دوم انقلاب را محقق کنند نسل نوجوانان پر از پویایی پیشتاز و پیشران انقلاب اسلامی هستند.