به گزارش خبرگزاری تسنیم ازیاسوج، حجت الاسلام سیدمحمد موحد در نشست با مدیرکل میرث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد بویژه مناطق روستایی و عشایری ظرفیتهای خوبی برای توسعه صنعت صنایع دستی دارند که تاکنون به صورت ویژه به این مهم توجه نشده و در واقع حمایت هدفمند و اثرگذار نشده است.
وی با تاکید بر اینکه مجلس با تمام توان از طرحهای اشتغالزایی در حوزه گردشگری و صنایعدستی حمایت میکند، عنوان کرد: اهمیت رونق اقتصادی صنایعدستی در کشور بر هیچ کسی پوشیده نیست و در این راستا هیچ گونه کم کاری و بی توجهی از مسئولان و متولیان امر پذیرفتنی نیست.
موحد، صنایع دستی را راهی برای ارتقاء معیشت و زندگی مردم به خصوص در روستاهای کشور دانست و افزود: در حوزه صنایعدستی با یک تسهیلات بانکی کم می توان برای یک خانواده شغل ایجاد شود و بدون شک حمایت از صنایعدستی در مناطق روستایی کهگیلویه و بویراحمد نقش بسزایی در ایجاد اشتغالزایی و رونق اقتصادی مردم دارد.
معرفی دستبافتهای عشایری کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست از معرفی توانمندیهای حوزه صنایعدستی به خصوص دستبافتهای عشایری این استان در سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران خبر داد و گفت: تولیدات صنایعدستی در روستاهای استان به خصوص در زمینه تولیدات دستبافتهای عشایری مانند گلیم، جاجیم، گبه و ... قابلیت رقابت در بازارهای ملی و بینالمللی را دارد.
سید مجتبی امیرحسینی اظهار کرد: سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران فرصت خوی برای بازاریابی، ترویج و معرفی این محصولات در سطح ملی بوده و در واقع این رویداد ملی فرصت بسیار مناسبی برای معرفی توانمندیها و محصولات صنایعدستی استان که حاصل ذوق و سرپنجه هنرمندان در سطح ملی است.
وی خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه با اجرای کارگاههای زنده، معرفی روستاهای هدف صنایعدستی، ضمن ارائه محصولات باکیفیت، به معرفی فرهنگ و هنر غنی استان پرداخته شد.
انتهای پیام/
∎