به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایلنا،عبدالعظیم بهفر، مدیرکل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در خصوص وضعیت مجوزهای بهداشتی تولید فرآوردههای غذایی در کشور گفت: «طی نیمه اول سال ۱۴۰۳، ۹۴۸ مجوز ثبت منبع داخلی برای تاسیس و بهرهبرداری از کارگاهها و کارخانههای تولیدی فرآوردههای غذایی صادر شده است.» وی افزود که این مجوزها در راستای گسترش و تقویت تولیدات داخلی در بخش غذا و نوشیدنی صادر شدهاند.
بهفر همچنین از صدور ۲ مجوز تاسیس و بهرهبرداری برای کترینگها طی نیمه اول سال گذشته خبر داد. او همچنین به صدور، اصلاح و یا تمدید ۱۳۶۶ پروانه ساخت کارخانه در این مدت اشاره کرد.
مدیرکل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو به سایر اقدامات انجام شده در این مدت اشاره کرد و گفت: «در مجموع، بیش از ۳۱۰۰ پروانه ساخت، تولید و قراردادی برای فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی صادر شده است.»
وی همچنین از ثبت ۸۶ شغل خانگی در حوزه فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در این مدت خبر داد. این شغلها به عنوان بخشی از سیاستهای حمایتی سازمان غذا و دارو در جهت توسعه مشاغل خانگی و ارتقای تولیدات داخلی در نظر گرفته شده است.
بهفر در پایان افزود: «از ابتدای سال، بیش از ۴۲۰۰ پروانه ساخت کارگاه در بخش محصولات غذایی و آشامیدنی، شامل صدور، اصلاح و تمدید، در اداره کل محصولات غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو صادر شده است.»
این اقدامات نشاندهنده تلاش مستمر سازمان غذا و دارو در راستای حمایت از تولیدات داخلی، گسترش مشاغل خانگی و نظارت دقیق بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی است. با ثبت ۸۶ شغل خانگی و صدور بیش از ۴۲۰۰ پروانه ساخت کارگاه، این سازمان به دنبال تقویت بخش تولید و ارتقای کیفیت محصولات غذایی در کشور است.