مهدی پیرهادی روز شنبه افزود: هم اینک سه آرامستان جدید توسط شهرداری تهران جانمایی شده و مورد بررسی کمیسیونهای شورای اسلامی شهر و تایید استانداری تهران قرار گرفته است.
وی با اشاره به آرامستان کلاغایه افزود: این آرامستان محلی قرار است در مواقع بحران نیز مورد استفاده سازمان بهشت زهرا (س) قرار بگیرد.
چمران تأکید کرد: زمینها در حال خریداری هستند و به همین دلیل مجبور بودیم موضوع را در جلسه محرمانه مورد بررسی قرار دهیم.
پیرهادی درباره آرامستان خاوران هم اضافه کرد: این آرامستان مورد تایید قرار گرفته و شهرداری توافقاتی را با اوقاف در این باره به انجام رسانده است.
این عضو شورای شهر آرامستان دیگر را حوالی آزادراه تهران - ساوه عنوان کرد.
پیرهادی با تاکید بر اینکه دفن اموات از نیمه اول سال آینده در یکی از این آرامستانها آغاز خواهد شد، ادامه داد: اگر اقدامات اولیه در ماههای پیش رو به نتیجه برسد، امکان دفن تا پایان امسال هم وجود خواهد داشت.
این عضو شورای شهر با اشاره به تخصیص بودجه ۳۰۰ میلیارد تومانی برای انجام مقدمات این آرامستانها گفت: با این بودجه اقدامات دیوارکشی، مسطحسازی و دیگر اقدامات عمرانی اولیه در سال جاری انجام میشود و در بودجه سال آینده نیز اعتبارات لازم پیشبینی خواهد شد.
وی افزود: بهشت زهرا (س) تا شهریورماه سال ۱۴۰۴ ظرفیت دفن دارد؛ با توجه به اینکه باید آمادهسازیهای اولیه در قطعات مورد توافق آرامستانهای جدید صورت بگیرد، به چند ماه زمان نیاز است اما تا تکمیل ظرفیت بهشت زهرا (س) یکی از آرامستانها آماده پذیرش خواهد شد.
به گزارش ایرنا، پیش تر جواد تاجیک مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) گفته بود که ظرفیت بهشت زهرا(س) که از سال ۱۳۴۹ تأسیس شده رو به اتمام است. در طول این سالها حدود دو میلیون نفر در این مکان به خاک سپرده شدهاند و به این ترتیب بزرگترین آرامستان کشور است.
وی افزود که ۴۰ درصد از متوفیان سال آینده نمیتوانند در بهشت زهرا دفن شوند که باید برای این ۴۰ درصد که در سالهای آینده نیز افزایش پیدا خواهد کرد، فکری کنیم.
به گفته وی، جمعیت تهران در سال ۱۳۴۹ که بهشت زهرا تأسیس شد سه میلیون نفر بود اما برای ۵۰ سال آینده ما به ظرفیت دفن هفت میلیون قبر نیاز داریم که لازم است در چند نقطه شهر این پیش بینی احداث آرامستان صورت گیرد.